canım yine seninkiler bi şekilde aksiliklerden dolayı olmuş. ben 3 sene nişanlı kaldım allahım bi çorabını bile görmedim diğer yandan düğünümde ya bu kız kınasında ne giyecek elbise alınmalı şu yapılmalı bi kınalık bari alalım bie demediler. gittim bi etek bu bluz aldım kına gecem için. herkes e artık kına elbiseni giy diyolardı yoktuki ne giyeceğim. başka şehirdelerdi. saçım yapılacak bi allahın kulu yok param yok (yeni girmiştim işe ailemin verdiklerinide elbise aldım) saçım kaldı kardeşim herkese veryansın edip kuaföre götürdü beni. yani saçımdan albümüme giydiğim elbiseden ki elbise bile değildi herşeyim rezildi. ne takı ne elbise ne başka bişiy. dul kadın gibi gelin oldum. biz ne yapalım o zaman. hiç değilse seninki aksiliklerden olmuş..anlatsam haline şükür ederdin inan.
ben burda bana benzer ne cok insanla karsilasiyorum ya bazen sasiriyorum gercekten.
benim halan nikah gunumde agladi , dul kadin gibi evlendin diye. 1 bilezigim yoktu , seti filan gec. esimin maddi durumu iyi degildi o aralar, bende yuk olmasin bize diye hem
minimum masraf yapmaya calistim , gelinligimi cok begenerek kiraladik. Ama nisan kiyafetimi kendim aldim dusun. Esim herseyi onume serer Allah icin ama ailesi pek hevesli gorunmuyordu acikcasi. Zaten borclar varmis bana bir ceyrek altin taktilar
komik dimi? hee banada dgil ogullarina lülülülülülü ya alayda etmek istemiyorum da insanin da oglu evleniyor ya. neyse benimde hic takim olmadi. simdi mutlu bir evliligim Allaha sukur arada sorunlar cikiyor tabi. Ama napalim.
Güzel gelin olmayanların çok şanslı hayatları olacağını duymuştum boshayallersmile
ay agzin bal yesin :) insallah ya canim ne guzel lafmis hemen ustume aldim. olumunekankayizsmile
Ben boyle sey duymadim ya.
Hadi 1 uzuldun 2 uzuldun anlarim da , o kadar zaman gecmis ustunden hala bunu dusunup geceleri aglamaniz bana cok garip geldi. Gercekten de psikologluk olmussun sen uzgunum. Ya kafani baska seylerle mesgul et ya da psikologa gorun, olmaz boyle.
ya arkadasim psikologluk bir durum yok bence , bende ayni seyleri yasadim oturup aglamadim tabi ama cok uzuldum. Aklima geldikce halada uzulurum. Fotograflari baktkca.
o en onemli gun ya tabiki insan guzel olmak istiyor, biraz anlayis lutfen
Dus arkadasimizada ayni seyleri soylemek istiyorum. Belki o an benim gibi suresi kisitliydi
tekrar yaptiramazdi. baska yere gidecek maddi durumu yoktu bunlarda olabilir.
hem soylese ne olucak ilkinde beceremeyen kuafor ikincisindemi becerecek
yapamayan yapamaz yetenek isi.
Konu sahibesi bence uzulup aglama, arkadslar ne guzel bak fikir soylemis tekrar
cektir diye , valla bende oyle dusunuyorum. bir dahami gelicez dunyaya.
Hep erteliyrouz icimizde kaliyor. Durumun musaitse dusunme valla
sonra as duvara doya doya bak :))