• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Malt içeceği??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Bayanlar ülkerin maltana adlı alkolsüzmalt içeceği varmış deneyen var mı ve nerede satılıyor acaba??

Bayanlar ülkerin maltana adlı alkolsüzmalt içeceği varmış deneyen var mı ve nerede satılıyor acaba??
Ben denedim. Supermarketlerde satiliyor. Cok etkili oldu mu? Bilemiyorum, oyle cok farkedilir dolu dolu sut oldu diyemem. Onun disinda promalt ve mamipower da ictim. Nispeten daha etkili diyebilirim. Ama o kadar para verene kadar rezene demle ic, hem cocugunu da gaz acisindan rahatlatir ve bana hepsinden daha iyi geldi:)

Ben denedim. Supermarketlerde satiliyor. Cok etkili oldu mu? Bilemiyorum, oyle cok farkedilir dolu dolu sut oldu diyemem. Onun disinda promalt ve mamipower da ictim. Nispeten daha etkili diyebilirim. Ama o kadar para verene kadar rezene demle ic, hem cocugunu da gaz acisindan rahatlatir ve bana hepsinden daha iyi geldi:)
Cevap verdiğin için sağol cnm bende promalt içiyodum ama çok tatlı geldi bana bide bitiremiyorum ben o kutuyu şişe daha iyi olur diye düşündüm.yeni duydum maltanayı sorayım dedim. Evet rezenede içiyorum ama işte bol bol süt olsun diye napcağımı şaşırdımahh bu bebişler hep onlar için

Cevap verdiğin için sağol cnm bende promalt içiyodum ama çok tatlı geldi bana bide bitiremiyorum ben o kutuyu şişe daha iyi olur diye düşündüm.yeni duydum maltanayı sorayım dedim. Evet rezenede içiyorum ama işte bol bol süt olsun diye napcağımı şaşırdımahh bu bebişler hep onlar için
Bunyeye gore degisir mi bilemiyorum ama tesadufen kesfettigim bisey daha var. Aksam kavun yedigim her gece sutler akiyo, ama bebegin gaz problemi varsa sorun olusturabilir belki. Bi dene derim:)

canım bende kullandım fark edıyor gerçekten.mıgrosta, ıyaşta falan vardı.bende soğanla bulgur plavı yedığımde sut epey oluyordu canım

bende çok etkili olduğunu söyleyemicem. a101 den alıyordum ben

Back
X