S shirincik Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2012 1 0 16 İstanbul 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shirincik #1 Rukiye şengul benim doktorum ama dogum yapan hastane icin hic bir bilgim yok mecidine hospital bilgi verirseniz sevinirim
Rukiye şengul benim doktorum ama dogum yapan hastane icin hic bir bilgim yok mecidine hospital bilgi verirseniz sevinirim
tolcan Kadere inanırım~ Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 1.430 174 93 Sakarya 11 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shirincik #2 shirincik .!.: Rukiye şengul benim doktorum ama dogum yapan hastane icin hic bir bilgim yok mecidine hospital bilgi verirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... bende bu doktora gitmeyi düşünüyorum siz memnun kaldınız mı kadın hastalıklarıyla ilgili gidicem ve biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
shirincik .!.: Rukiye şengul benim doktorum ama dogum yapan hastane icin hic bir bilgim yok mecidine hospital bilgi verirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... bende bu doktora gitmeyi düşünüyorum siz memnun kaldınız mı kadın hastalıklarıyla ilgili gidicem ve biraz bilgi verirseniz çok sevinirim