• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mam nikahndaki mehir

200 gr altın, ümre istemiştim.. hoca sordu eşime "altın yukseliyor, kabul ediyormusun diye" oda evet deyince alacaksın ama dedi.. eşim tamam sorun degil dedi..

DECEMBER sana bir sorum olacak Canim, simdi:

benim imam nikahim kiyildi yanliz Dügünüm henüz olmadi ALLAH nasip ederse bir kac ay sonra yapilacak ve benim söyle bir mihir konum oldu: Nikah kiyilirken Hoca bana sordu ne istiyorsun diye bende bilmiyorum dedim Kayinpederimde yanimizdaydi Esimde... Ben böyle deyince Hoca Efendi dediki 25gr Adana Burmasi kac tane olsun Kayinpederimde 10 tane dedi yani nikahimin bedeli 250gr adana burmasi! simdi, ben baska bir Hocaya sordum hocam böyle böyle bu altinlar dügünde takilanlar mi diye "hayir" dedi Hoca bana "o Altinlari hemen al eger müsaitse" bende degil dedim hocada dediki "o altinlarin dügünde takilacak olanarla bir ilgisi yok onlar senin nikahinin bedeli".. Gel gelelim Esim diyorki "o altinlar dügündeki takilacak olan altinlari say" ve dügündeki altinlarin grami 23 gram..hem daha az grami hemde dügündeki altinlar nikah altini oldu bu acaba hak mi yoksa ne benim aklim cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim!!! öpüldünüz

Back
X