Düğünde ne takılır bu kişiye?

Yani şöyle durumum yok değil ama takmak da istemiyorum yani. Çünkü benim bişeyim değiller, ama ara sıra oturuyoruz ama görüştüğüm kişinin en yakın arkadaşı
E takmayın?? Bir de ima etmişler, çeyrekler yarımlar havada uçuşuyor bu ne ya. Dış kapının dış mandalları hem de. Gitmeyin düğüne. Bir akıllı onlar sanki, sinir oluyorum şöyle şark kurnazlarına yaa.

Benim görüştüğüm kişi vardı , onun en yakın arkadaşları evleniyor ikisi de bizim arkadaşımız yani aslında görüştüğüm kişinin arkadaşları bunlar. Haftaya düğünleri var ne takılır bilmiyorum gerçekten çeyrek yarım falan ima ettiler, yani bilemiyorum bu kişiler benim düğünüme gelmediler o zaman arkadaş değildik çünkü. Para taksam az derler altın da çok pahalı. Taktığım şey geri gelmez diye düşünüyorum sizce ne yapayım ben
50dolar ?

Benim görüştüğüm kişi vardı , onun en yakın arkadaşları evleniyor ikisi de bizim arkadaşımız yani aslında görüştüğüm kişinin arkadaşları bunlar. Haftaya düğünleri var ne takılır bilmiyorum gerçekten çeyrek yarım falan ima ettiler, yani bilemiyorum bu kişiler benim düğünüme gelmediler o zaman arkadaş değildik çünkü. Para taksam az derler altın da çok pahalı. Taktığım şey geri gelmez diye düşünüyorum sizce ne yapayım ben
Ben ne istersem onu takarım ne demek sipariş le istemek.Bir nevi geleceksen çeyrek al gel diyorlar,inadına gitmem.Taktığım paranın lafını edecek adamların hiç bir şeyine katılmam kendimi daha çok seviyorum onlarsızda yaşarsınız değil mi?????

Ben konuyu anlamadım ki. Evli misin değil misin? Eskiden evliydin boşandın ve o zaman hayatında değildiler. Sonra bir flörtün oldu (ama ayrısınız) onun aracılığıyla birileriyle tanıştın onlar mı bu kişiler? E durum buysa düğüne niye gidiyosun ki iş bitmiş fiş gitmiş

Eski sevgilinizin arkadaslariyla arkadas kalip gorusmeye devam etmeyi anlarim (nereden anladığımı sormayın ahshd).

Ama sık gorusulmeyen kisilere ozellikle de siparis uzerine altin falan takmayin.
Kendinizce makul bir butce belirleyip zarfla verin ya da dolar euro falan olarak verin.

Belki bir daha gormeyeceksiniz bile, ne ayip oyle ceyrek yarim laflari havalarda.

Arkadaşımın arkadaşlarımı g.tüme takmam, bana ne! Benim arkadaşım değiller. Çeyrek, yarım iması yapanın bir daha suratına bakmam, selam bile vermem.

Yani şöyle durumum yok değil ama takmak da istemiyorum yani. Çünkü benim bişeyim değiller, ama ara sıra oturuyoruz ama görüştüğüm kişinin en yakın arkadaşı
Görüşme gerek yok. Düğüne de gitme. Çeyrek ima eden adamın hakkı düğüne gitmemektir. Ex'in kankasini ne yapacaksın ya bırak sıyrıl şu ortamdan.

yanınıza 50 dolar alın. eğer gelin ve damadın üstüne takılıyorsa onu taakrsınız. kutuya atılıyorsa zarfta 200 lira takın gitsin Allah aşkına dıdının dıdısı bi de çeyrek yarım ima etmişler yok ev alın :D

Back
X