Mama + alternatif yemekler

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
33
Merhaba burda fazla cevap alamiyorum ama mecbur buraya yazcam artik banlanirm başka yere yazarsam nyse... 30 kilo mama aldım 20 köpek için yannda alternatif olarak normal et sulu makarna ve parça tavuk aliorm ama mamalardan sonra tavuk falan maliyetli olcak. 20 köpeğim 7 tane falan da yavrum aç en azından 1 hafta yetecek bişeyler götürmem lazım . Neler tavsiye edersiniz az maliyetli ? Yollarımı gozluyor yavrularım :((

Pofuduklarim

Eklentiler

• IMG-20170102-WA0015.webp
    IMG-20170102-WA0015.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 47
Canım kasaplardan artan kemik parçaları filan varsa onları haşlayıp, bayat ekmeklerle ıslayıp verebilirsin. Kedi çok baktım da köpek için çok fazla alternatif gelmiyor aklıma. Gün sonu bayat ekmek alabilirsin belki..

Bir de mama için fabrikalardan almanı tavsiye ederim.

Canım kasaplardan artan kemik parçaları filan varsa onları haşlayıp, bayat ekmeklerle ıslayıp verebilirsin. Kedi çok baktım da köpek için çok fazla alternatif gelmiyor aklıma. Gün sonu bayat ekmek alabilirsin belki..
Ya işte ben hep tavuk mama gotrdm öncesinde bayat ekmek veriolrms yiolrmis ama tavuğu görünce ekmeği beğenmez oldulr bide kaç kasap gezdm hicbisey çıkmadı diyip vermiolr:(( kokutup atıyorlr verelim bi can doysun düşünceleri yok:((

Ya işte ben hep tavuk mama gotrdm öncesinde bayat ekmek veriolrms yiolrmis ama tavuğu görünce ekmeği beğenmez oldulr bide kaç kasap gezdm hicbisey çıkmadı diyip vermiolr:KK43:( kokutup atıyorlr verelim bi can doysun düşünceleri yok:KK43:(
Canım aç olduktan sonra kuru ekmek bile yerler orasını dert etme yiyecek bir şey bulamayınca. O zaman tavuk veriyorsun ya her türlü onun suyunu dökme bayat ekmekle ıslat sonra araya da tavuk parçaları karıştırıp verebilirsin. Küçük kasaplarla değil de işte büyük et balık kurumu gibi ya da büyük gıda alış veriş yerlerinde sorumlu kişiler ile görüşebilirsin en olmadı veterinerler bilir az çok bu tarz durumları onlar yönlendirebilir. Barınak sahiplerinin görüşlerini alabilirsin. Bir de Haytap'a arayabilirsin, mail atabilirsin..

Canım aç olduktan sonra kuru ekmek bile yerler orasını dert etme yiyecek bir şey bulamayınca. O zaman tavuk veriyorsun ya her türlü onun suyunu dökme bayat ekmekle ıslat sonra araya da tavuk parçaları karıştırıp verebilirsin. Küçük kasaplarla değil de işte büyük et balık kurumu gibi ya da büyük gıda alış veriş yerlerinde sorumlu kişiler ile görüşebilirsin en olmadı veterinerler bilir az çok bu tarz durumları onlar yönlendirebilir. Barınak sahiplerinin görüşlerini alabilirsin. Bir de Haytap'a arayabilirsin, mail atabilirsin..
Zaten destek vermek isteyen bi abimiz oldu oda besleme yapio düzenli ama düzenli yapılması durumunda destek vermek istedi calstgm için haftada bir gidiorm o yüzden kabul edemedm hergün gtmem mumkn deil ankarann bi ucu zor yani ama doğru büyük yerlerden kırıntı falan sorabilirm bugn bi bakym TSK ederm

Zaten destek vermek isteyen bi abimiz oldu oda besleme yapio düzenli ama düzenli yapılması durumunda destek vermek istedi calstgm için haftada bir gidiorm o yüzden kabul edemedm hergün gtmem mumkn deil ankarann bi ucu zor yani ama doğru büyük yerlerden kırıntı falan sorabilirm bugn bi bakym TSK ederm
Aslında haftada bir gitmek de bir düzen. Ne mutlu ki sizin gibi merhametli insanlar var. Bir can değil tam 2o küsür cana bakıyorsunuz. Ankara'nın da kışı fenadır. Tebrik ederim..

Back
X