- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
- Konu Sahibi pikolata78
-
gaz yapar mi bilemem canim ama bende degistirmistim aptamil kullaniyordum beba`ya gecmistim bir problemde olmadi
sağol canım. ,
memnun musun peki beba'dan?
benimkinin biberonla arası iyi canım.conformil,aptamil, milumil, humana ar ve şimdide hipp tüm bu mamaların hepsini denedik bebeğimde hiçbir sorun olmadı. ama oğlum mamayı hiç sevmiyor bu yüzden biberonu da bıraktı artık mamanın içine tatlandırıcı bir sürü malzeme koyarak yediriyorum.
organik olduğu için meyve püresinden ek gıdalara kadar artık herşeyimiz hipp oldu..
merhabalar
benım kızım 3 aylık anne sütünün yetersız olması nedenıyle gece yatarken mama verıyorum .120 cc mama verıyorum ve 8 saat uyuyor sizce bebişimin bu kadar ac kalması zararlımı
Allah bağışlasın bebişini canım.canım bebeklerimiz aynı zamanda doğmuş.
ben ilk conformil 1 kullandım 2 ay gaz sorunu için 2 aydan sonra doktorumuz hippe geçelim dedi ama her zaman bulamıyoruz hipp o yüzden sma s 26 ya geçtik.
sma s 26 çok güzel mama memnunum tavsiye ederim.
Allah bağışlasın bebişini canım.
biz de hipp kabızlık yaptı. tekrar aptamile döndüm ama içim rahat değil gdo meselesine. sma güvenilir mi bu konuda acaba?
sağol canım verdiğin bilgiler için.canım benim sma 40 yıldır türkiyede satılan ve kullanılan bir mama.
annem beni de sma ile beslemiş bebekken.
demir ilaveli güzel bir mama.
ben kullanıyorum bebeğime.
allaha şükür çok ta iyi geldi .anne sütüne en yakın taddaki tek mama sma .bence dene .
3-4 gün dediğin gibi verdim mamasını fakat yine de kabızlık yaptı. hippi kesip aptamile dönünce tuvalet sorunu ortadan kalktı. bilmem ki belki de benim bebişte oldu bu sorun sadece.mamayi direkt degistrirmek kabizlik yapabilir bunun icin mamayi degistirirken degistireceginiz mamayi hergun bir ögün artirarak eski mamayi bir ögün azaltarak bir kac gun icinde tam degistirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?