- 23 Nisan 2017
- 11
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Elisamasal
-
Canım ne zamandır içmiyor mama? Belli bir dönemde yapıyorlar içmemezlik sonra eskiye dönüyor 44 günlük bebek için pirinç unu erken. Aptamili severek içiyor bebekler bir süre sonra eskiye dönecek merak etme. Sütün gitmediyse sağarak ver benım bebegımde içmiyor mama belli dönemlerde yapıyor uykusunda verıyorum burnunu sıkıyorum hemen içmeye baslıyor uykuda
Kaşıkla verin mamayı öyle içer belkiBir aydir icmiyor inanin brnim icin cok zir bugun gece 2den oglen 2ye jadar uyumadi surekli aglai emmek istedi pirinc ununu dahi sekerli yapsam yinede iyor yogun bakimda ne oldu ise cocuk biberonu reddediyor zaten emzikten nefret ediyorcok cagresizim 1 aydir
Kaşıkla verin mamayı öyle içer belki
Canım dr ne dıyor pirinç unu vermesen miMalesef kasikla cok sivi oldugu icin 1 saate anca icer ki icerse diliyle atiyor cunku tatli suruplari bile atiyor dliyle
Canım dr ne dıyor pirinç unu vermesen mi
Aptamil aslında çok şekerli bir mamaYa doktorlar normal aptamil mamalara bile karsi lafini ettirmiyorrbenim kizimin sorunu sekersiz tatsiz olmasi mamalrin inan pirinc ununu bile icmez sekee ekliyorum diye iciyor aptamil gibi mamalar kullanirim ama seker atmaya korkuyorum onlara yokza sekersizde bizim kiz hic birsey kabul etmiyor su dahil suyu bile puskurtuyo tatsiz diye
Baya sekere alismis yavrucak.
Doktor seker eklemene musade ediyorsa ekle oyle icir.
Bizimde donem donem biberon asla kabul etmiyor.devam sutune hic seker eklemedim.
Tlf ye supurge sesi indirdim onun esliginde biberonu aliyor.bazen bacaklarina masaj yaparim oylede icer sutunu.sekilden sekile giriyoruz tek sut icsin diye.kucagimda sallarken iciririm ninni acarim bazen.sende boyle bi yol bul kendine.
Aptamil aslında çok şekerli bir mama
Onları denemedim evolvia tadı cok kötü onu içmemesi normal bebelac gold tadı guzel onu denedın mıEn sekerlisi hangisi bilmiyorumaptamilide almadi yaptim yaptm icmedi hep bosa gitti evolvia ve similac da hep bosa gitti cocuk sevmiyor hicc keske alsa diye her mamayi denedim hipp ve sma haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?