Bebek Beslenmesi Mama icmiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mama icmiyor ne yapmaliyim

• Mama degistir

OY: 0 0,0%
  • Biberon degistir

• Seker ekle

• Ankete Katılan
    0

Elisamasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
11
0
1
27
44 gunluk kizim var 2 gunlukken memeyi siddetle reddetti agladi emmedi bende mama verdim ve gayet severek emdi daha sonraki 2 gun sonra filan emmeye baslasada ben geceleri 1 kere veriyordum .15 gunluken yogun bakima yatti idrar yolu enfeksiyonundan yogun bakima aptamil mama verdik ciktiginda ise mama verdigimde reddetti mamadan dedim evolvia aldim onuda hic ama hic istemedi sonra tekrar similac aldm onuda icmiyor griptim ve emziremedim dedimki bi pirinc unu vereyim uzerinde 4 aydan itibaren yazitordu korkarak verdm onuda sevmedi icine 2 cay kasigi seker attim bayila bayila icti sorun ne anlamiyorum

Canım ne zamandır içmiyor mama? Belli bir dönemde yapıyorlar içmemezlik sonra eskiye dönüyor 44 günlük bebek için pirinç unu erken. Aptamili severek içiyor bebekler bir süre sonra eskiye dönecek merak etme. Sütün gitmediyse sağarak ver benım bebegımde içmiyor mama belli dönemlerde yapıyor uykusunda verıyorum burnunu sıkıyorum hemen içmeye baslıyor uykuda

Canım ne zamandır içmiyor mama? Belli bir dönemde yapıyorlar içmemezlik sonra eskiye dönüyor 44 günlük bebek için pirinç unu erken. Aptamili severek içiyor bebekler bir süre sonra eskiye dönecek merak etme. Sütün gitmediyse sağarak ver benım bebegımde içmiyor mama belli dönemlerde yapıyor uykusunda verıyorum burnunu sıkıyorum hemen içmeye baslıyor uykuda

Bir aydir icmiyor inanin brnim icin cok zir bugun gece 2den oglen 2ye jadar uyumadi surekli aglai emmek istedi pirinc ununu dahi sekerli yapsam yinede iyor yogun bakimda ne oldu ise cocuk biberonu reddediyor zaten emzikten nefret ediyor :( cok cagresizim 1 aydir :(

Bir aydir icmiyor inanin brnim icin cok zir bugun gece 2den oglen 2ye jadar uyumadi surekli aglai emmek istedi pirinc ununu dahi sekerli yapsam yinede iyor yogun bakimda ne oldu ise cocuk biberonu reddediyor zaten emzikten nefret ediyor :KK43: cok cagresizim 1 aydir :KK43:
Kaşıkla verin mamayı öyle içer belki

Malesef kasikla cok sivi oldugu icin 1 saate anca icer ki icerse diliyle atiyor cunku tatli suruplari bile atiyor dliyle

Ya doktorlar normal aptamil mamalara bile karsi lafini ettirmiyorr :( benim kizimin sorunu sekersiz tatsiz olmasi mamalrin inan pirinc ununu bile icmez sekee ekliyorum diye iciyor :( aptamil gibi mamalar kullanirim ama seker atmaya korkuyorum onlara yokza sekersizde bizim kiz hic birsey kabul etmiyor su dahil suyu bile puskurtuyo tatsiz diye :(

Ya doktorlar normal aptamil mamalara bile karsi lafini ettirmiyorr :KK43: benim kizimin sorunu sekersiz tatsiz olmasi mamalrin inan pirinc ununu bile icmez sekee ekliyorum diye iciyor :KK43: aptamil gibi mamalar kullanirim ama seker atmaya korkuyorum onlara yokza sekersizde bizim kiz hic birsey kabul etmiyor su dahil suyu bile puskurtuyo tatsiz diye :KK43:
Aptamil aslında çok şekerli bir mama

Baya sekere alismis yavrucak.
Doktor seker eklemene musade ediyorsa ekle oyle icir.
Bizimde donem donem biberon asla kabul etmiyor.devam sutune hic seker eklemedim.
Tlf ye supurge sesi indirdim onun esliginde biberonu aliyor.bazen bacaklarina masaj yaparim oylede icer sutunu.sekilden sekile giriyoruz tek sut icsin diye.kucagimda sallarken iciririm ninni acarim bazen.sende boyle bi yol bul kendine.

Baya sekere alismis yavrucak.
Doktor seker eklemene musade ediyorsa ekle oyle icir.
Bizimde donem donem biberon asla kabul etmiyor.devam sutune hic seker eklemedim.
Tlf ye supurge sesi indirdim onun esliginde biberonu aliyor.bazen bacaklarina masaj yaparim oylede icer sutunu.sekilden sekile giriyoruz tek sut icsin diye.kucagimda sallarken iciririm ninni acarim bazen.sende boyle bi yol bul kendine.

Inanin cok sey deniyorum midsi bulanior gibi yapiyor emmiyor agzini kapamiyor ilkte similaci iciyordu aslinda ama yogun bakimdan sonra cocuk almamaua basladi snra sekerli verince almaya basladi mama vernce agliyor ben hic istemem hep kinardm sekerli vermelerini basim geldi :(( hangi mamayi kullaniyorsunuz benim kullanmadigim hipp ve sma kaldi tek onlarida almaz dye denemiyorum :(

En sekerlisi hangisi bilmiyorum:( aptamilide almadi yaptim yaptm icmedi hep bosa gitti :( evolvia ve similac da hep bosa gitti cocuk sevmiyor hicc :( keske alsa diye her mamayi denedim hipp ve sma haric

En sekerlisi hangisi bilmiyorum:KK43: aptamilide almadi yaptim yaptm icmedi hep bosa gitti :KK43: evolvia ve similac da hep bosa gitti cocuk sevmiyor hicc :KK43: keske alsa diye her mamayi denedim hipp ve sma haric
Onları denemedim evolvia tadı cok kötü onu içmemesi normal bebelac gold tadı guzel onu denedın mı

Back
X