Bebek Beslenmesi Mama ile beslenen bebege su verilir mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sahsultan1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
154
10
13
39
Arkadaşlar ben bebegime bazen anne sütü bazende mama veriyorum mama ile beslenen bebege su verilir mi bilginiz var mi bebeğim 15 günlük sütüm hala az geliyor

Arkadaşlar ben bebegime bazen anne sütü bazende mama veriyorum mama ile beslenen bebege su verilir mi bilginiz var mi bebeğim 15 günlük sütüm hala az geliyor
verebilirsin saınca yok bende veriyorum ve o dönemdede verdim

Asıl mama ile beslenen bebege su verilmeli. Sadece anne sutu aliyorsa gerek yok deniyor ama ben yine de verdim.

Mama annesutu ile eşit oran da yada daha fazla ise bebeginizin ayına göre kaynatılıp sogutulmus şu verrbilirsiniz. . 15 gunluk bebek için sanırım 1 çay kaşığı yeterlidir . Mama yi içerikte sonra gazını çıkartın gazın ardından verrbilirsiniz. . Uyanık kalacağını bildiginiz zamanlarda biraz daha bekleyip verebilirsiniz.

hanimlar benin 8 aylik kizim var her türlü ek gıdaya geçtik ama su hiç icmiyor sorun cikar mi

canim 15 gunluk bwbegin emwcwgi zafen ne kadar ki. cok da mama verme. anne sutu ilactir ilerde hastane hastane geçersiniz mazaallah.
su ver pamukcuk olmasini da önlüyor

canim 15 gunluk bwbegin emwcwgi zafen ne kadar ki. cok da mama verme. anne sutu ilactir ilerde hastane hastane geçersiniz mazaallah.
Cnm anne sütü veriyorum ama yetmiyor az geliyor hala sutum bu yüzden mamada vermek zorunda kaliyorum

Cnm anne sütü veriyorum ama yetmiyor az geliyor hala sutum bu yüzden mamada vermek zorunda kaliyorum
canim sut sagma makinen var mi. ben manuelle arttırdım. makineler farkli farkli sut damarıni kurutanlar da var. ilk basta manuel dene. para gidoyo az kullanacagim diye düşünme inanki ilerde iyki diyeceksin

S Sahsultan1 canim bu arada benim kizim 4. ayda gogsumu tuttu. pes etmedigim icin cok memnunum. ve suan sutun yogun geliyor. sarıdır rengi.4 corba kasigi kadar geliyorsa suan normalsin. bardak barxak sut bekleme. 10 cc falan gelir

Tabiki verilir anne sütü alıyor oğlum yeni ek gıdaya başladık. Doğduğundan beri veriyorum su an suyu çok seviyor..hiç pamukçuk olmadı ağzı..
Sizde kaynatıp verin çay kaşığıyla yavaş yavaş..

canim sut sagma makinen var mi. ben manuelle arttırdım. makineler farkli farkli sut damarıni kurutanlar da var. ilk basta manuel dene. para gidoyo az kullanacagim diye düşünme inanki ilerde iyki diyeceksin
Selam canim hangi marka Manuel aldin?

İnsanın bebegi emmedigi ve sütü yetmedigi zaman mecbur şartlarda mama vermek zorunda kalır keyfi istedigi için degil canım. Başına gelmeyende bilemez

İnsanın bebegi emmedigi ve sütü yetmedigi zaman mecbur şartlarda mama vermek zorunda kalır keyfi istedigi için degil canım. Başına gelmeyende bilemez
ben aksini mi idda ettim. ben de sut cayiyla arttirdim.bebek 15 gunluk emecegi zaten az

ben aksini mi idda ettim. ben de sut cayiyla arttirdim.bebek 15 gunluk emecegi zaten az
aksini idda ettiniz demiyorum fakat oda bir anne olarak içmesini ve artmasının yollarına başvuruyordur diye düşünüyorum benim bebegimde 4. Ayına girecek ve 20 günden sonra emmeyi reddetti ne yaptıysam olmadı ne denediysem sütüm artmadı. Öncesinde emdigşndede her sagdıgımda 30 cc den fazla süt olmasına ve bunun üstüne o bide emmesine ragmen o süt ona yetmedi ve mama verdik hatta yetmedigi için kilo kaybetti hastanede yatırdı dr 3 gün. Hani diyorsunuzya ne kadar 15 günlük bebegin emecegi süt miktarı diye:)
Sizin bebeginiz emmiş şanslısınız yani ama siz hesap edin bakalım burdan ne kadar emiyor küçük dediginiz o bebekler

canim benim bebegim 3.aydan sonra sag tarafi 4.aydan sonra sol tarafi tuttu. senin cocugun gene erken tuymus.emzirme kampi gibi biseyler vardi nette onkarin uyguladım ben.ciplak sekilde ustume yatirdim.gunun yatidan fazlasi oyle geciyordu.kokuma alisti bana alisti.
ben bayana sadece pes etmemesini soyledim. cunki mama en son care olmali. 15 gun yani. daha bebek ona alosmamistir bile. benim cocugum benden cok baskalarinin kucaginda ydi o yuzden emmedi.cunku kokumu alamadi

benim bebeğim hep bendeydi aama ne yapsanda alışmazsa alışmıyor anlayamadıgınız bu :)
biz emsin diye birşey yapmamış olamayız degilmi ben size dünden beri bunu ifade etmeye çalışıyorum bizde her yoku denedik üstüne yattık şırıngayla ceksin diye ugrastık meme yanından mama sızdırdık memeden geliyor sansın diye, sırf memeyi tutsun diye yapmadıgımız yol kalmadı.yoo erken tutmadı benim bebegim 3. günden sonra canı isterse emdi ama hep mama ile destekledik cünkü cocuga süt emdiği halde yetmedi kendine yetmeyen şeyinde 20. GÜNÜNDEN SONRA HİÇ EMMEDİ.halen bana ben kokumu verdim üstüne cıplak yattım benim bebegim bana alıştı mememe alıştı yazıyorsunuz..şanslısınız demekki çabalarınız bizimki gibi boşa çıkmamış burda bebeğim emiyor diye kendi başarınızmış gibi anlatıyorsunuz.kimse bebeğim emmesinde MAMA yesin diye uğraşmaz tamammı anneysen eğer sadece bunu biliyor olman lazım.mecbur kalmışki mama vermek zorunda

ben gidip bi deve bulayim ona hendek atlatmak daha kolay olacak. selametle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…