Bebek Beslenmesi Mama ile beslenen bebege su verilir mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mama vermeye devam ederseniz sütünüz artmaz siz süt artırma metodlarını okuyun ve mutlaka uygulayın Bebek biberona alışmadan
Mamanın içindeki su çocuğun ihtiyacını karşılıyor diye biliyorum vermeye gerek yok diye söylemişti doktor

hanimlar benin 8 aylik kizim var her türlü ek gıdaya geçtik ama su hiç icmiyor sorun cikar mi
selam
benim arkadaşımın kızı da suyu içmek istemiyor içmiyor pişik problemi yaşıyorlar. Çişi asitliymiş doktoru öyle demiş. biberonun içine bi damla pekmez damlat ver bi şekilde. Su rahatlatır bebeği..

Arkadaşlar ben bebegime bazen anne sütü bazende mama veriyorum mama ile beslenen bebege su verilir mi bilginiz var mi bebeğim 15 günlük sütüm hala az geliyor

ben su verilmez zihniyeti ile kızıma bakmaya başladım sarılık olduktan sonra su ile attık kurtulduk. çok pisman oldum daha öncesinde su vermediğime. simdi kızım suyu seviyor çok şükür her gün minik biberon veriyorum.

Ben hıc vermedı 6 ay anne sütü gidaya gecımce basladık hala anne sütü içiyor su ıcmedı bir ara ama sımdı gene basladı ıcmeye ben sordum dr lere verme dedıler su bende 6 ay vermedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…