Bebek Beslenmesi Mama olarak 6 aydan sobra Bebelac 2 mi yoksa Bebelac Gold 2 mi kullansam iyi olur kullananlar bilgilendirmelerde sevinirim bide ek gıdaya nasil gecim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dlek Akgun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
2
0
1
35
Mama olarak 6 aydan sobra Bebelac 2 mi yoksa Bebelac Gold 2 mi kullansam iyi olur kullananlar bilgilendirmelerde sevinirim bide ek gıdaya nasil gecim ne yararlı olur nasıl gelişimi güzel olur

Kızım 1 yaşını geçti hala 1 numara kullanıyoruz. Doktorumuz bize 1 numara kullanın dediği için bu şekilde ilerledik. Siz de doktorunuza danışabilirsiniz.
Ek gıda için de alerjen gıdaları 3 gün kuralıyla verirsiniz. Yoğurt, buğday ürünleri, baklagiller, avokado bunları ben 3 gün üst üste vererek denedim.önce sebze ve yoğurt yedirdim sonra meyveleri denedik.
İnternette güzel kaynaklar var doktorunuzdan da destek alın mutlaka.

Mama olarak 6 aydan sobra Bebelac 2 mi yoksa Bebelac Gold 2 mi kullansam iyi olur kullananlar bilgilendirmelerde sevinirim bide ek gıdaya nasil gecim ne yararlı olur nasıl gelişimi güzel olur
2 kullanılması gerektiği yazıyor paketlerin üzerinde bizde öyle ilerliyoruz Bebelac Gold daha iyi normale göre fermantasyon yöntemi uygulaniyor. Ek gıda da 3 gün kuralı önemli alerjen gıdalarda ilk havuç vermiştim ben tatlı meyvelere alışıp sebzeyi begenmemezlik yapmasın diye sonra yoğurt sonra havuç ve yoğurt daha sonra kabak yoğurt sırayla geçiş yaptık ilk başlarda zaten çok az yiyorlar yalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…