Mama önerisi arıyorum kızlar yardım edin

Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
ilk 6 ay aptamil sonrasında kızım 2 gün boyunca hiç mama içmeyince farklı mama deniyim dedim sma ve bebelac denedik. bebelac daha çok hoşuna gitti 15. aydayız hala bebelac ile devam etmekteyiz.
sanırım aptamil'e göre bebelac daha şekerli geldiği için ek gıdadan sonra aptamil şekersiz geldi ve içmek istemedi diye düşünüyorum. içerik olarak ikisini de araştırmadım.
bebelac daha çok kilo aldırdı

Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Hipp ve Evolvia öneririm içerikleri hep güzel hem boykot değil. Diğer mamaların içeriği sanıldığı gibi iyi değil yani yurt dışına giden ürünlerle ülkemize gelen ürünlerin içerikleri biraz farklı. O yüzden boykot olan bebelac aptamil sma kesinlikle önermiyorum.

Nerdeyse tüm mamaların içerikleri aynı. O yüzden bebeğinize hangisi iyi gelecek deneyerek bulmanız gerekiyor. Birinin memnun olduğu mama diğerinde gaz, kabızlık, kusma gibi etkilerden bazılarını yapabiliyor. Doktorunuz önerdiği ile başlayın, sıkıntı olursa diğerine geçerek bebeğinize en uygun olanı bulacaksınızdır.

İsırgan otlu çay deneyin benim sütümü felaket arttırdı ebebek‘te satılıyor. Bunu biliyorsanız isırgan otunu kavurup yiyebilirsiniz bayağı bir süt arttırıyor

Ali ünyazıcı markası. Bunu içiyorum üstüne de bol su içiyorum süt akıyor bayağı arkadaşımın annesi söylemişti isırgan otu bulabilirseniz yemeği de olur kendiniz de çayını yapabilirsiniz benim dediğim bu çay rezene anason isırgan otu ve kimyonlu

Her mama her bebeğe yaramıyor
Bebeğiniz kaç aylık ?
aptamil benim bebeğime çok tuvalet yaptırdı günde 7-8 kez kaka yapıyordu
Ben de sma optipro başlamıştım

Back
X