• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihi geçmiş mama verdim yardım edin!!

asdasdws

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
1.566
995
38
29
Kızlar 56 günlük bebeğime doğduktan 3 gün sonra mama aldım evde dursun diye. Sma marka. Ben bebeğimi emziriyorum. Fakat çok nadir 2 haftada bir mama verdim (60-120 ml geçmedi). Ve mallık yapıp az önce bir daha verdim 90 ml. Sütüm azmış gibi geldi.
Az önce 4 hafta tüketim süresi yazdığını gördüm küçücük yazmışlar😭😭😭😭

Bebeğim uyudu şimdi bişey olur mu yardım edin

Açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi gerek, bir şey olacağını sanmıyorum. Bayatlamıştır herhalde açıkçası neden 1 ay onu da bilmiyorum.
Mesela bir yemek 3 gün sonra besin değeri düşer, 5-6 gün sonra bozulur. Bir formül mama 1 ay dayanıyorsa neden sonra kullanılmıyor atılması gerekiyor? Gözlemleyin huzursuz olursa karnı ağrırsa hastaneye götürün.

Açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi gerek, bir şey olacağını sanmıyorum. Bayatlamıştır herhalde açıkçası neden 1 ay onu da bilmiyorum.
Mesela bir yemek 3 gün sonra besin değeri düşer, 5-6 gün sonra bozulur. Bir formül mama 1 ay dayanıyorsa neden sonra kullanılmıyor atılması gerekiyor? Gözlemleyin huzursuz olursa karnı ağrırsa hastaneye götürün.
Uyuyor aralıksız 4 saattir . Uykusu da bu kadar derin değildir . Nolur dua edin bir şey olmasın bebeğime

Uyuyor aralıksız 4 saattir . Uykusu da bu kadar derin değildir . Nolur dua edin bir şey olmasın bebeğime
Korkutmayın kendinizi, Allah’ın izniyle hiçbirşeyi yoktur minik kuşun🦋 aşmama içince bebekler daha derin uyurlar.

Ben cocuguma sut verdikten sonra (yasini gecmisti) baska bir nedenle sut aldim ve bozuk olduğunu farkettim. Süt bozulmuş ben cocuga vermisim. Son kullanma tarihi falan da gecmemisti. Hemen cocuk doktoruna mesaj attim, cocuk uyuyor, uyandirip kusturayim mi diye sordum. Ve acil yardim hattini aradim. Cocuk zehirlenmis midir diye konustum. Hem doktor hem hemşire cocugu ellememi, bir aksilik olmadigini, cocuk uyuyorsa sorun olmadigini soylemislerdi.

Mamaların normalde son kullanma tarihleri çok uzun olabiliyor o yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Karnı tok diye güzel uyumuştur. Normalden farklı kusma filan yaşamıyorsa endişe etmeyin.

Mamaların normalde son kullanma tarihleri çok uzun olabiliyor o yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Karnı tok diye güzel uyumuştur. Normalden farklı kusma filan yaşamıyorsa endişe etmeyin.
Tarihi geçmemiş, açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketmek gerek, 1 ayı geçmiş.

Back
X