• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama önerisi arıyorum kızlar yardım edin

Merhaba bizde başta sma kullandık kabız yaptı golden goat kullandık temiz içerikli diye ama diğer mamalara göre çok sulu içmedi bebeğim aptamil aldık en son bayılarak içiyor malesef palm yağı içeriyyor ama çok güzel kilo aldırdı ve neredeyse tüm mamaları denediğimiz için en yarayanı aptamil oldu kesinlikle onu öneriririm hem karnı doyuyor hemde gaz problemi yok 1.5 bile aylıkken gazını çok rahat çıkarıyodu

Sma ,Golden Goat ve Similac kullanmıştım oğluma,üçünden de memnun kaldım.
İçinde şeker yok diye tercih etmiştim ben şu an içerikleri nasıl bilemiyorum tabi. Oğlum şu an 7 yaşında. İçeriklerine bakın,şekersiz olanı tercih edin derim. (Laktozdan gelen şeker değil bahsettiğim baya basit şeker var bazı mamalarda)
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.

Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Canım bulabildin mi mama. Ben aptamil kullandım. Sonra sma daha iyi dediler ona geçtim. Ama hiç bir şekilde kabul etm4di. Biraz bebeğe bağlı galiba mama

Sma optipro kullanıyoruz. İçerik konusunda doktorumuz da onaylıyor. Hipp organik combiotic de kullandık seviyordu ama doktorumuz sma ile devam etmemizi önerdi

Back
X