- 2 Şubat 2024
- 89
- 5
- 6
- 24
Aptamil çok faz yapıyor hipp deneyebilirsiniz sindirimi kolayaynı durumdayız çevremden hep aptamil duydum o yüzden geçen ay aptamil'e başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aptamil çok faz yapıyor hipp deneyebilirsiniz sindirimi kolayaynı durumdayız çevremden hep aptamil duydum o yüzden geçen ay aptamil'e başladım
Aptamil çok faz yapıyor hipp deneyebilirsiniz sindirimi kolayBen hepsini denedim diyebilirim. İlk aptamil denedik gaz ve kabiz yaptı. Sonra bebelac denedim şekeri fazla dediler. En son aylardir sma kullanıyoruz.
E bebekte keçi sütlu bir mama var sadece 400 gr satilir anne sütune en yakin olduğu için banada cocuk doktoru önerdiSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Aptamil kullanıyoruz ayninsizin durumdaydık çocuk doktoru Aptamil daha iyi dediSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Hastanelerde hips kullanıyorlar bize hemşireler önerdi babymall da satılıyorSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Sma confort kullanıyorum destek amaçlı 3 aylık olucak gaz problemi yaşamadım yanlız kabızlık yaşıyoruzSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Anladım canım bende Aptamil kullanıyorum doktor daha iyi kilo aldırıyor ve daha iyi dediMerhaba benim doktorum hipp önerdi tam organik olduğu için![]()
Amin canım inşallahEvet bayağı büyüdüinşallah sorunsuz devam eder sizinde sağlıkla büyüsün bebisler
![]()
Canım bulabildin mi mama. Ben aptamil kullandım. Sonra sma daha iyi dediler ona geçtim. Ama hiç bir şekilde kabul etm4di. Biraz bebeğe bağlı galiba mamaSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Similac ama kullandım ben oğluma. O mamada güzelSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Doktorlar HİPP mamayı öneriyor. Siz de sorsaydiniz keşke.Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?