- 10 Ekim 2014
- 33.009
- 148.759
- 798
Merhabalar.
Benden başka bunu yaşayan var mi diye merak ettim. Direk konuya geciyorum. Kedim için 5 kiloluk N&D mama aliyorduk, daha sonra sıkılıyor diye 1,5 kiloluk paketlerden almaya başladik(kuzu, balik,geyik) olarak cesitlendiriyorum hep.
Uzun zamandir ilk kez bu ay 5 kiloluk aldik ama kedim kucuk paketlerden sonra bu aldigimiz 5 kiloluk mamadan yemek istemiyor. Ayni mamanin sadece 5 kilolugu ancak
resmen kendini ac birakiyor, devamli bizim yemeklerimizden yemeye calisiyor, yaş mama için agliyor canimdan bezdirdi resmen beni. Bugun gidip 1,5 kiloluk alacagim ama birebir ayni mama sadece kilo farkli (bizim bildigimiz) markalar kilo arttikca icerik kalitesini mi düşürüyor yoksa??? Baska boyle durum yasayan var mi?
(Acik mama almiyorum, paketli mama ve tarihini de kontrol ettim)
Benden başka bunu yaşayan var mi diye merak ettim. Direk konuya geciyorum. Kedim için 5 kiloluk N&D mama aliyorduk, daha sonra sıkılıyor diye 1,5 kiloluk paketlerden almaya başladik(kuzu, balik,geyik) olarak cesitlendiriyorum hep.
Uzun zamandir ilk kez bu ay 5 kiloluk aldik ama kedim kucuk paketlerden sonra bu aldigimiz 5 kiloluk mamadan yemek istemiyor. Ayni mamanin sadece 5 kilolugu ancak

(Acik mama almiyorum, paketli mama ve tarihini de kontrol ettim)