Mama paketleri

Bende azar azar vereyim mamayi bundan sonra
Kuruyor olabilir mama kabında

N&D beğenmiyorsa ne yesin en pahali en kaliteli mama. Belki mamanin agzini iyi.kapatmadiginiz icin hava alip bayatlıyordur. 1.5 kilolhklar hemen bitiyor ondan. Bir de aç kalinca mecbur gidip yiyecek baska yemek vermeyin vicdaniniza oynuyor şu an :) Mamasini tavuk suyuyla falan islatin alissin tekrar.

Yok cok dikat ederim pakette muhafaza etmiyorum zaten buyuk cam kavanozlara koyuyorum mamasini. Hiç yemiyor degil de asiri isteksiz ve aç ölmeyecek kadar az yiyordu. Dayanadim nazına 1,5 kiloluk aldim yine, yiyor şimdi.

Elimde kalan 5 kiloluk ND yi de sokaktaki hayvanlara verdigimiz mamaya karistirdim dagitiyoruz oyle.

Çözebildiniz mi durumu? Nasıl hallettiniz? Aynı durum bizde de var.

1,5 kiloluk almaya devam ediyorum, çözmedim.
Ben anlatıyorum durumumu. Oğlumu eksi dereceli sıcaklıkta,2 sene önce erkek arkadaşımla sokakta bulduk. Kendisi british shorthair cinsi. Şu an elimizde 15 kg mama var. Epeyce yedi ondan. Ama son zamanlarda mamasına dokunmuyor. Mutfağa benimle giriyor. Elimdeki sebze bile olsa ağlayarak istiyor. Ama yaş mama vermiş olsam yiyor. Elimdeki salça kutusunu yaş mama olarak düşünüp alana kadar miyavlıyor beni çileden çıkarıyor. Ben de konunuzu okuyunca dedim "heh,benim durum bu". (Mezun olduktan sonra boş kalmamak ve geçimimi sağlamak için bir işe girdim). Mama alacağım bir iki güne inşallah

Kucuk paket mamalarin aromasi, kokusu daha iyi heralde. Bizim ki 5 kiloluk paketteki mamayi bile yemek istemedi cunku.
Ben de zorlamadim artik 1,5 kilo kucuk paketle devam ediyorum.

Kucuk paket mamalarin aromasi, kokusu daha iyi heralde. Bizim ki 5 kiloluk paketteki mamayi bile yemek istemedi cunku.
Ben de zorlamadim artik 1,5 kilo kucuk paketle devam ediyorum.
Rimel gibi sürekli açıla açıla özelliğini kaybediyor sanırım

Rimel gibi sürekli açıla açıla özelliğini kaybediyor sanırım

Devamli ac kapat yapmakta bir sebeb ama bizimki aldigim gunden beri yemedi aç kapayla alakali bir durum degildi yani.

Zaten mamayi paketinde degil cam kavanozlara bölerek muhafaza ediyordum ben.

Devamli ac kapat yapmakta bir sebeb ama bizimki aldigim gunden beri yemedi aç kapayla alakali bir durum degildi yani.

Zaten mamayi paketinde degil cam kavanozlara bölerek muhafaza ediyordum ben.
Ben 15 kiloyu koyacak kavanoz bulamam fkdksksk. Bir iki güne paramı alcam. Ufak paketlere geçicem. Ben paket büyüdükçe içerik kalitesi düşüyor diye düşünüyorum

konu biraz eski ama 5 kg ile 1.5 kg paketleri karıştırın.
dediğiniz gibi 5 kiloda aroması daha azsa, karıştırdığınız zaman kokuları da karışır kediniz ayırt edemez ve yer diye düşünüyorum.

Bu arada konu sahibi sürekli çeşitlendirdiğiniz için kediniz sıkılıyor olamaz mı ben düşündüm de ben de kedimi önceden mama aroması değiştirerek besliyordum. Şimdi sıkıldı çocuk bence.

benimki de sıkılıyor 5 kiloluk mamadan bi zaman sonra yemiyor almıyorum artık küçük paketler de aynı markanın içerik değiştire değiştire veriyorum ama favorisi nd nin geyik etli portakallı olanı :))

Selamlar,aklımdaydınız. Maaşımı aldım ve yoğun araştırmalar sonucunda golosi denen bir markanın 7,5 kiloluk manasında karar kıldım. N&D ve orijenin içeriği çok cezbetti beni ama bunlara bütçem yetmezdi. Bakalım kedimin tepkisi nasıl olacak? Kilo artışı olacak mı? Zamanla göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…