Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar
Ne yeri ne zamanı biliyorum ama 2 aylık bebeğim mamayı içmiyor uyumuyor 20 gün oldu çok huzursuz açlıktan uyumuyor devamlı kucağımda artık tükendim yorgunluktan evde kaşık maması yapsam olurmu yada başına gelen ne yaptı
Merhaba kızlar
Ne yeri ne zamanı biliyorum ama 2 aylık bebeğim mamayı içmiyor uyumuyor 20 gün oldu çok huzursuz açlıktan uyumuyor devamlı kucağımda artık tükendim yorgunluktan evde kaşık maması yapsam olurmu yada başına gelen ne yaptı
Gazı için damla kullanıyoruz sma’yı içti bitek diğer tüm mamaları denedik içmedi inanın artık dengem bozuldu mesela bugün sabah 11 den beri kucakta duruyor hiç uyumadı sabah doktora götürücez artık
Kıyamam size de ona da. Biberonun markası ne? Sizi emmeyi de mi reddetti veya reddediyor? Kundak yapıyor musunuz?
Sling ile bağlayın üzerinize hiç değilse kollarınız rahatlasın.
Kıyamam size de ona da. Biberonun markası ne? Sizi emmeyi de mi reddetti veya reddediyor? Kundak yapıyor musunuz?
Sling ile bağlayın üzerinize hiç değilse kollarınız rahatlasın.
Beberonu avent marka beni emmiyor sütüm hiç yokshiling seviyor ama son 20 gündür böyle gece gündüz durmadan huzursuz uyu düzeni bozuldu uyumuyor kontrolüne 10 gün var ama ben bittim artık sabah götürücem beklemicem kundan kollarından aşağı yapıyorum ama malesef aynı bide shilinge koyunca gezicekmisim oturuncada çok ağlıyor