Mama reddi

Nevali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
315
124
103
38
Merhaba kızlar
Ne yeri ne zamanı biliyorum ama 2 aylık bebeğim mamayı içmiyor uyumuyor 20 gün oldu çok huzursuz açlıktan uyumuyor devamlı kucağımda artık tükendim yorgunluktan evde kaşık maması yapsam olurmu yada başına gelen ne yaptı

Merhaba kızlar
Ne yeri ne zamanı biliyorum ama 2 aylık bebeğim mamayı içmiyor uyumuyor 20 gün oldu çok huzursuz açlıktan uyumuyor devamlı kucağımda artık tükendim yorgunluktan evde kaşık maması yapsam olurmu yada başına gelen ne yaptı
belkı gazdan belkı tadını begenmıyor doymayınca uyumaz tabı 2 aylık bebege kasık maması mı? mamalar cesıt cesıt dr una sor belkı alerjısı var? degıstırsın. kasık maması 4 aydan sonra benım bıldıgım. belkı aptamıl ıcmıyor da mısal sma sevıcek :)

belkı gazdan belkı tadını begenmıyor doymayınca uyumaz tabı 2 aylık bebege kasık maması mı? mamalar cesıt cesıt dr una sor belkı alerjısı var? degıstırsın. kasık maması 4 aydan sonra benım bıldıgım. belkı aptamıl ıcmıyor da mısal sma sevıcek :)
Gazı için damla kullanıyoruz sma’yı içti bitek diğer tüm mamaları denedik içmedi😩 inanın artık dengem bozuldu mesela bugün sabah 11 den beri kucakta duruyor hiç uyumadı sabah doktora götürücez artık

Kıyamam size de ona da. Biberonun markası ne? Sizi emmeyi de mi reddetti veya reddediyor? Kundak yapıyor musunuz?
Sling ile bağlayın üzerinize hiç değilse kollarınız rahatlasın.

Mamanın tadını sevmiyor olabilir, biberonu sevmiyor olabilir. Mesela damaklı biberonda asla içmiyor benimkiler, en aç oldukları anda bile.

Tek tek deneyerek bulmuştum ben bize uygun mamayı. Kaşık mama için çoook erken.

Kıyamam size de ona da. Biberonun markası ne? Sizi emmeyi de mi reddetti veya reddediyor? Kundak yapıyor musunuz?
Sling ile bağlayın üzerinize hiç değilse kollarınız rahatlasın.
Beberonu avent marka beni emmiyor sütüm hiç yok😔shiling seviyor ama son 20 gündür böyle gece gündüz durmadan huzursuz uyu düzeni bozuldu uyumuyor kontrolüne 10 gün var ama ben bittim artık sabah götürücem beklemicem kundan kollarından aşağı yapıyorum ama malesef aynı bide shilinge koyunca gezicekmisim oturuncada çok ağlıyor🤷‍♀️

Mamanın tadını sevmiyor olabilir, biberonu sevmiyor olabilir. Mesela damaklı biberonda asla içmiyor benimkiler, en aç oldukları anda bile.

Tek tek deneyerek bulmuştum ben bize uygun mamayı. Kaşık mama için çoook erken.
Tüm mamaları sırayla denedik bitek sma’yı içti biberonunu seviyor hiç reddetmedi

Back
X