- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- 73
- Konu Sahibi yamukpiremses
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu kullanmayı bilmiorm ama 1 yaşındaki çocuğu maşallah güzel yemek yiyebilen bir anne olarak tavsiyem mama için robot kullanma. çocuğunu pütürlü gıdaya alıştır. ilerleyen yaşlarda çok çekersin böyle yaparsan benden demesi..Kizlar merhaba bu mama robotundan aldim ama kullanma klavuzu tasinirken kaybolmus nasil kullanildigini bilen var mi?
not: Konuyla ilgili baska bolum goremedigim icin buraya actim.
bunu kullanmayı bilmiorm ama 1 yaşındaki çocuğu maşallah güzel yemek yiyebilen bir anne olarak tavsiyem mama için robot kullanma. çocuğunu pütürlü gıdaya alıştır. ilerleyen yaşlarda çok çekersin böyle yaparsan benden demesi..
Pütürlü gıda konusunda arkadaşa katılıyorum. Bir buçuk yaşında kızım var. Yaşıtlarından bi kısmı hala pütürlü gıda yediği zaman kusuyor yutamıyor. Zaten ilk yoğurtla başlayacaksın dr söyler. Nasıl başlarsan alıştırırsan öyle devam eder. Buharda pişirmesi avantajlı tabi.
Pütürlü gıda konusunda arkadaşa katılıyorum. Bir buçuk yaşında kızım var. Yaşıtlarından bi kısmı hala pütürlü gıda yediği zaman kusuyor yutamıyor. Zaten ilk yoğurtla başlayacaksın dr söyler. Nasıl başlarsan alıştırırsan öyle devam eder. Buharda pişirmesi avantajlı tabi.
tatlım ben de oğluma ilk yoğurtla başladım. sonra sırayla havuç, patates, kabak die gidio..hadi ya oyle mi diyorsun canim benimki daha 5 aylik onumuzdeki ay ek gidaya gecicem de cok kullanisli diye tavsiye ettiler aldim. Buharda pisiriyormus o yuzden daha saglikliymis icinde dograyici da var olmazsa sadece pisirmek icin kullanirim
Hep böyle böyle öğrendik :) huzurlu ömür diliyorum size kızınıza♡P
Peki buharda pisirip catalla ezerim oyleyse cok sagolsun ben daha acemi anneyim :)
Bende bilmiyorum kullanmadım. Klavuzu filan netten bulunamazmı acabaiste bi de nasil kullanildigini bilsem
Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin maalesef uretimden kalktigi icin nette de uokBende bilmiyorum kullanmadım. Klavuzu filan netten bulunamazmı acaba
tatlım ben de oğluma ilk yoğurtla başladım. sonra sırayla havuç, patates, kabak die gidio..
havucu düdüklüde normalden biraz daha fazla haşlardım. sonra da onu çatalla iyice ezip öyle yedirirdim. 3 gün kuralı var mesela. 3 gün havuç sonra 3 gün içine patates katıosn gibi gibi gidio..
ilk denemelerde çeviremiolar ağızlarında ama maksimum 1 haftada vala bildiğin çevirmeyi öğreniyorlar.
şimdi 1 yaşında eline ne versem kemire kemire yiyip bitirio.
rondoda çeken arkadaşların çocuğu da pütürlü verdin mi tükürüo yiyemiyor.. ilerleyen yaşlarda da yemek seçen çocuklardan oluyorlar..