Bebek Beslenmesi mama sandalyesi kullananlar bir bakarmısınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beytiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
189
5
46
Bursa
slm.bebeğim için mama sandalyesi alıcam biraz baktım çeşitlere bazıları tekerlekli bazılarında yok.tekerlek avantaj yaratıyomu yoksa farketmiyomu.hangisi daha rahat bir fikir verirmisiniz:44:

Bizimki tekerlekli çok rahat oluyor en azından istediğim her yere sürerek götürüyorum tekerlekli almanı tavsiye ederim

bizimki de tekerlekli kesinikle tavsiye ederim arkadaşın da dediği gibi evin içinde rahatça hareket eder.bizim hanım malum hep aynı yerde yemek istemiyor evi turluyoruz :)

bi de döşemesiyle ilgili sorunlar var sanırım naylon olunca terletiyormuş.. bu konuda fikir alabilir miyim? memnun olduğunuz markaları da yazarsanız çok sevinirim :)

Kraftın mama sandalyesini kullanıyorum. şimdilik memnunum ama ileride tepsisi ile koltuğun arası dar gelecek diye endişe ediyorum. kesinlikle tekerlekli olmalı bence ama tekerleklerin kilidini kullanmayı unutmamak şartıyla. onun dışında bebeğin içine oturduğunda kolay kolay sarsılmayacak dengeli, güvenlik kriterlerine güvendiğin bilinen bir marka almakta fayda var. koltuk eğiminin ayarlanabilmesi işe yarıyor. yükseklik ayarını ise hiç kullanmadım ama herhalde gerektiğinde işe yarar bir özelliktir. Bir de istenirse tepsileri tamamen çıkarıp masaya yanaştırılabilecek gibi bir model almıştım bilmiyorum gerçekten pratik olacak mı ileride göreceğiz. henüz masadan yemek yemiyor çünkü.

kesinlikle chicco nun mama sandalyesini öneriyorum. sadece arka ayakta tekerler var. ön ayak sabit. inanılmaz işlevsel. çok fazla özelliği var. çok memnunum. ayrıca çift kılıfı var. silinebilir kılıflar . vs. vs. vs... özelliği çok:):8:

kızım yaşına girdi birgün bile mama sandalyesi kullanmadık çünkü oturmaktan nefret ediyor
böyle mama sandalyesine oturup mama yiyen çocuklara hayran oluyorum

chicco polly mama sandalyesi kızlar.. ama öntarafında tekerlekler yok ben iterken belimi incittim siz dikkat edin. ama çok kullanışlı yan tarafında bebeğin ellememesi için tabaklığı çift kılıflı. chicco mağzasından almayın çok pahalı int araştırın 200tl aldım kdv dahil mağzasında 250 dikkat derimmmmmmm

arkadaşlar ben de chicco kullanıyorum.çift kılıflı olanlardan.bebeğim daha küçük ama ben hem anakucağı gibi kullanıyorum hem de alışsın aynı yerde yemek yemeye.arkasından koşturmak istemem.sadece arkada tekerlekleri var.katlandığı için yer kaplamıyor çok memnunum.yükseklik ayarı da şimdi çok işe yarıyor.ben ona mama yedirirken istediğim gibi ayarlıyorum kolaylık oluyor.bel ağrısı falan yok yani tavsiye ederim.ayrıca 2. kılıfı terletmeyen kumaştan

Arkadaşlar, Holmer kids high tech maxi comfort mama sandalyesi kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Avrupadaki modeller ile aynı ve güvenlik mama sandalyesinde çok önemli, benim ilk tercihim güvenlik olduğu için Holmer i tercih ettim. Konfor olarakda oturak kısmı farklı kademelerde yatıyor, bir çok yükseklik ayarı var, ayak koyma yeri ayarlanıyor. Ayrıca renkleri çok hoş ve kılıfı hem kalın hemde kaliteli. OZAN İTHALAT bu linkten nerelerden satın alabileceğinizi görebilirsiniz.

Back
X