Bebek Beslenmesi Mama seçimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dertli Lahana

Siz bizim delirtemediklerimizden misiniz? :)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
271
220
103
31
Arkadaşlar merhaba, benim oğlum 3 aylık. Ameliyat olduğumdan dolayı sütüm azaldı oğluma yetmiyor. Mama veriyordum. Mama kabız yaptı sanırsam 3 günde bir kaka yapıyor. Doktor anti kolik mama almamı söyledi onu da hiç beğenmedi içmiyor yarim bırakıyor.
Kabız sancısı olduğundan hiç durmuyor ağlıyor kramp giriyor sanki.
Sizce ne yapabilirim?

Hipp ya da Similac mama denediniz mi? Mama her türlü daha zor çıkıyor bebişten ama uygun mamayı bulmak gerekiyor sanırım. Geçmiş olsun..

Ben gaz sorununu hipp organik mama ile çözdüm aylardır kullanıyor güzel de kilo aldırıyor.

Biz yeğenim için ilk önce evolvia kullandık gayet güzel yedi sonra içmemeye başladı dr gittik aptamil comformil önerdi evolvia ile aptamil karıştırıp verdik bir ay böyle gitti sıkıntı yaşamadık derken biberonu itmeye başladı ve midesi bulanır gibi oldu doktoru son olarak hipp mama verdi bakalım iki gündür kullanıyor sevdi gibi ama bizim sıpanın sürekli değişiyor damak tadı bir ay sonra hangi mamayı alırız bilmiyorum......o_O

Arkadaşlar benimde bebeğim gazlı bir Bebek kolik sorunumuzdur var. Golden goat çok ağır geldi. Kusma ve ishal oldu hala sulh yapıyor kakasını. İlk önce bebelac önerdi dr bebeğim çok sevdi ama fiyatı ucuz bakkalda bile satılıyor ve çok tüpürlü bir mama olmasından dolayı içim rahat değil. Başka bir Dr aptamil comformil önerdi. Heryerden Yok ama bu mamada da hep kabızlık ve gaz için diyo. Kabızı olmayan bebeğe daha çok ishal yapmaz mı ki

Mama içen bebekler 5 güne kadar kabız sayılmıyor. Probiyotık damla isteyin doktorunuzdan bagırsakları düzene giriyor gazına iyi geliyor bana cok dua ediceksin:) ama doktorunuza sorun öyle alın lütfen

Back
X