Bebek Beslenmesi Mama sorunsalı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Üzülmeyin diyeceğim ama insanın elinde olmuyor çok iyi bilirim o çaresizlik hissini ama büyüyecek annesi sen gönlünü ferah tut.gece uykusunda su ile mamayı ayırt eden çocuklar doğurmuşuz yapacak bişey yok:)

şekersiz pirinç unu da yapıp karıştırabilirsiniz hemde anlamaz aynı şekilde şekersiz irmikli mama olrk da

Bebeğiniz iki yaşına kadar anne sütü yada mama mutlaka içmeli, eğer içmiyorsa her akşam yatmadan ya da gün içinde maması ile muhallebi tarzı bir şey yedirebilirdiniz.Yine gün içerisinde içine muz ,meyve püresi yapıp yedirebilirsiniz.Bebeğinizin ayına göre kaç CC mama içmesi gerekiyor sa verebildiğiniz kadar vermelisiniz.

muz armut elma dan püre yapıp içine koyarak :) balkabağı çorbası mesela tatlımsı bir çorba orjinal tarifinde krema var ama soğan ve sarımsak koymadan yapıp içine yiyeceği zaman karıştırılabilir.

Bende öyle yapacağım artık iki kaşıkta olsa yese bana kâr

kk baya bi işe yaramış sende

Mama yemesi şart değil. 4. Aydan itibaren inek ve keçi sutu sulandirilmadan verilebilir.ozellikle keçi sutu bulundurduğu proteinler bakımından oldukça yararlı. Evde yapılmış yoğurt günlük olarak yedirin peynir de verirseniz mamaya ne hacet.benim yavrum da 10 gun so ra 4 ay bitiyor emmeyip bıraktı ben keçi sutu vereceğim hiç endişelenmeyin.

Infatrini diye bir mma var denedijiz mi bilmiyorum ama kizim icin saydiginiz mamalarin hepsini denedim. Hic birini tutmadi. En son doktorumuz onerdi. Evzaneden 1 tane alin deneyin icerse rapor yazarim 6 ay devam edersiniz dedi.
Aksam cok doyurmadan yatirdim gece biberonla verdim tadininsevdi icti. Oyle 6 ay kullandik.
Bu arada benim kizim da 7 aylikti o zamanlar.

Ben şöyle bir şey görmüştüm. Serumun kablosu gibi bir kabloyu biberona diğer ucunu da anne memesine bağlamıştı. Memeyi emdikçe o mama da geliyordu. Yani böyle deneseniz olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…