- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Minikkuala
-
hafif ekşimsi yoğurt tercih edin o tatlımsı tadı ekşiliği bastırınca anlamaz :)Evet bu aklıma hiç gelmedi yoğurtla pek anlayacağını sanmam :)
hafif ekşimsi yoğurt tercih edin o tatlımsı tadı ekşiliği bastırınca anlamaz :)
Üzülmeyin diyeceğim ama insanın elinde olmuyor çok iyi bilirim o çaresizlik hissini ama büyüyecek annesi sen gönlünü ferah tut.gece uykusunda su ile mamayı ayırt eden çocuklar doğurmuşuz yapacak bişey yok:)Ay beni anlatmışsınız resmen gerçekten çok çaresiz kaldım bu konuda tabi Rabbim daha büyük dert vermesin ama bende gelişimi için üzülüyorum artık bakalım yarın bi doktorumuzlada konuşayım Bir yaşına kadar tükenmedi lazım ama işte yemiyor yemiyor
Üzülmeyin diyeceğim ama insanın elinde olmuyor çok iyi bilirim o çaresizlik hissini ama büyüyecek annesi sen gönlünü ferah tut.gece uykusunda su ile mamayı ayırt eden çocuklar doğurmuşuz yapacak bişey yok:)
Ay süperaklınla bin yaşa
şekersiz pirinç unu da yapıp karıştırabilirsiniz hemde anlamaz aynı şekilde şekersiz irmikli mama olrk da
anne değilm çocuğum yok evli de değilm ama sağolsun kk ihtisas yaptırdı
ilerde işine yarar işte ne güzel bilinçleniyosun
haha aynen :) bu arada meyve suyu içiyorsa ona da karışabilir içine :)
Bebeğiniz iki yaşına kadar anne sütü yada mama mutlaka içmeli, eğer içmiyorsa her akşam yatmadan ya da gün içinde maması ile muhallebi tarzı bir şey yedirebilirdiniz.Yine gün içerisinde içine muz ,meyve püresi yapıp yedirebilirsiniz.Bebeğinizin ayına göre kaç CC mama içmesi gerekiyor sa verebildiğiniz kadar vermelisiniz.
Bizim aklımızı da başımızdan alıyorlar bu beslenme sorunuyla canları sağolsun da:)Öyle gerçekten akıl küpü bunlar hep Folik asit çocuğu
muz armut elma dan püre yapıp içine koyarak :) balkabağı çorbası mesela tatlımsı bir çorba orjinal tarifinde krema var ama soğan ve sarımsak koymadan yapıp içine yiyeceği zaman karıştırılabilir.
Bizim aklımızı da başımızdan alıyorlar bu beslenme sorunuyla canları sağolsun da:)
Mama yemesi şart değil. 4. Aydan itibaren inek ve keçi sutu sulandirilmadan verilebilir.ozellikle keçi sutu bulundurduğu proteinler bakımından oldukça yararlı. Evde yapılmış yoğurt günlük olarak yedirin peynir de verirseniz mamaya ne hacet.benim yavrum da 10 gun so ra 4 ay bitiyor emmeyip bıraktı ben keçi sutu vereceğim hiç endişelenmeyin.Hanımlar Merhaba kızım yedi buçuk aylık domuz gribi atlattık bu süreçte iştahı çok kesildi ve mama yemedi hiç anne sütüde almıyor üç aylıkken. Sütüm çekilmişti formül mama yiyordu fakat artık manada yemiyor sadece ek gıda yiyor doyuyor onda sorun yok herşeyde yiyor ek gıda olarak verdiğim ama gel gelelim mamayı yemiyor kaşıkla veriyorum şırıngayla veriyorum başka şeylere karıştırıyorum onlar bile tadını alınca yemiyor ama çorba yapınca kahvaltı yaptığında gayet yiyor şimdi tecrübeli annelere sorun şu bebeğim mama yemezse sadece ek gıda ile beslenirse bi sorun olur mu geceleride beslenmeyi bıraktı su içip geri uyuyor mama verince ağlıyor sabah uyanınca kahvaltı yaptırıyorum sizce zorlamalımıyım mama için zorla şirince kusuyor me yapacağımı şaşırdım
haha öyle oldu ciddenkk baya bi işe yaramış sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?