Bebek Beslenmesi Mama sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

busraa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
2
0
1
31
2 aylik bebgim malesef anne sutu icemedi mama veriyorum aptamil ama bazen emerken uyuyor kalan mamyi cope atiyordum ama cok masraf oluyor artik isitip tekrar veriyorum acaba bi sikinti olurmu ?

Isıtıp vermen çok sakıncalı 1 saat içinde tüketilmesi gerekiyor. Çok masraf oluyorsa daha Uygun mamalar var onlardan dene

2 aylik bebgim malesef anne sutu icemedi mama veriyorum aptamil ama bazen emerken uyuyor kalan mamyi cope atiyordum ama cok masraf oluyor artik isitip tekrar veriyorum acaba bi sikinti olurmu ?
canım hazır mamalar ısıtılmaz kutularının üstünde de yazıyo zaten.kalorifer peteginin üzerine koyup 1 saat icinde bebegin tüketmesini saglarsan daha iyi olur

Mama asla isitilmaz!kalani 6 saat icinde verebilirsin ama isitmadan

Back
X