Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
aptamil kullanıyodum,kızım acaip derecede ıkınıyodu uykusunda koca adam gibi.aptamilin conformil'ini aldım,sindirimi kolaymış.sarı bi kutuda,tavsiye ederim,çok memnunum.
onu benimki hiç sevmedi ve yemedi canım.tadına baktım hakikaden kötü acımtrak
aptamil kullanıyodum,kızım acaip derecede ıkınıyodu uykusunda koca adam gibi.aptamilin conformil'ini aldım,sindirimi kolaymış.sarı bi kutuda,tavsiye ederim,çok memnunum.
bende onu kullandım benimkide beğenmedi kustu içtikten sonra ,aptamilin normalide gazını arttırdı şimdi hero baby kullanıyorum çok rahatım
canım oglum:))
Kayıtlı Üye
ılk baslarda benımde oyleydı dogdugundan berı mamma takvıyelı beslenıyor suan 2,5 aylık sutum arttı suan gunde bır kez mama verıyorum oda bazen sızınde artar ama kafanıza takmayın
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
ılk baslarda benımde oyleydı dogdugundan berı mamma takvıyelı beslenıyor suan 2,5 aylık sutum arttı suan gunde bır kez mama verıyorum oda bazen sızınde artar ama kafanıza takmayın
inşaalllah benimkide yani bizimki de böyle olur ben çok üzülüyorum mama verdiğim için ağladığımda oldu ama napayım aç kalmasından iyidir.
Kayıtlı Üye
canım emdıkce emzır canım hem sutunde artar zamanla
benim de sütüm ilk 15 gün az geldi sonra tamamn kesildi mamaya zaten ilk günden başlamıştık süt artı mama yani ama şimdi sadece mama veriyorum ama kızım hala çok kilo alamadı şuan iki aylık ve 4400 gr benimle resmen savaşıyor yememek için ne yapacağımı şaşırdım doğum kilosu 3060 iki ayda ancak 4400 olduk çok üzülüyorum bebeğimin iştahsızlığına bir de mama şişirir derler alakası yok vallahi
Kayıtlı Üye
asırı kılo da ıyı degıl canım sıkma canını kızın cok hareketlı alasılan donem donem tum bebekler bunu yasar bızlerde yasadık hipp mamaya gectık ve gaz sorunumuzda azaldı daha uzun sure tok tutuyor aklınızda olsun ebebkete ındırımdeler suan 30mayısta kampanya bıtıyor aklınızda olsun
asırı kılo da ıyı degıl canım sıkma canını kızın cok hareketlı alasılan donem donem tum bebekler bunu yasar bızlerde yasadık hipp mamaya gectık ve gaz sorunumuzda azaldı daha uzun sure tok tutuyor aklınızda olsun ebebkete ındırımdeler suan 30mayısta kampanya bıtıyor aklınızda olsun
evet canım çok hareketli daha iki aylık kendi etrafında dönüyor eller ayaklar hiç durmuyor gaz sorunumuz hiç olmadı allahtan büyük adam gibi alttan kendi çıkarıyor milupanın iştahsız bebekler için milumilini kullanıyoruz boyu iyi uzadığı için kilo daha az görünüyor ama hiç doyasıya yemiyor denemediğimiz mama kalmadı anladık ki bizim kız bu kadar yiyebiliyor bir de idrarında lökosit çıktı o mu iştahsızlık yapar dedik çocuğun k
losu normal dedi dr 15 gün sonra tekrar bakalım dedi bilmiyorum nasıl toparlanacaz
benimki de birden bire emmek istemdi yaklaşık üç haftadır çabalıyorum.kilo kayıpları başladı mecburen bizde sağdıktan sonra mamayla devam ettik.stres emmeyince süt de azaldı.sütüm artsın diye yenilen içilende çok faydalı olmuyor her zaman.kaşıkla vermeye çalıştık olmadı.dr aventin anne memesine benzeyen biberonu önerdi.iki gündür itirzalarına rağmen 3-4 dk emmeye başladı.öncesinde memeyi ağzına alıp bir kere emip çığlık çığlığa bağırıyordu.bakalım çabalamaya devam ediyoruz.
valla kimseyi dinlemem. önemli olan onun karnının doyması. benim kızımda tam 3 ay emdi. daha yeni bıraktı yani sütüm dama damlaydı sizlerinde dediği gibi ne yesem içsem çoğalmadı. tamamiyle bünye meselesi.
çocuğumu onun bunun lafına bakarak hiç aç bırakacak değilim valla. yok çeker çeker gelir bilmemne. onun doyup doymadığını bizden başkası anlayamaz.
şimdiki mamalar çok kaliteli. ben aptamil veriyorum. kızım kendini toparladı ve uykusu düzene girdi. karnı olunca uyku vakitleri de uzuyor. kendinizden pay biçin. dimi ama?
Kayıtlı Üye
onu benimki hiç sevmedi ve yemedi canım.tadına baktım hakikaden kötü acımtrak
hipp i denyın derım bendeaynı dertlerden muzdarıp bır anneyım oğlum yaklasık 4aylık olcak neler neler denedık kac farklı dr gıttık ahh ahh yavruma lavman bıle yapıldı keske daha önce fark edıpte hıppe gecseymısız sımdı gude 4 5 kez kakasını yapıyo hemde oyle aglaya aglya degıl ve gazınada fayda ettı daha az gazı var artık denemek ısteyenler ebebekte kampayadan alın derım
Kayıtlı Üye
yok cnaım mamanın tadına alınca bırakmaz benımkı dogdugunda berı mayayla sonrda benılemle beslenmeye basladı hala hem mama ve benıde emeıyor bıberonla verıyorummamayıda
rabbimin mucizesi beyzam
Kayıtlı Üye
Benimde bebeğim 1aylik oldu ve yaZikki sadece 300 gr aldı sebebi ise benim inatlasip sadece anne sutu ile beslenmesi konusunda ısrarcı olmamak.ama görünen o ki oğlumu 1 ay boyunca ac ve uykusuz birakmisim.simdi Mamaya Basladik,rahat uyuyor en azindan.1 aydır bu durum için ağlıyorum ama hiç bir ise yaramıyor.fakat hala mememde uyuma olayını Aşamadık.ne yapsam uyanmıyor,yerine koyunca tekrar uyan basa sar,10 dk adam gibi emmiyor...tüm gün memede
Tutup emzirmeye çalıştım genede doymadı aynı sorunu yaşayan var mi
mrb kızlar 7 aylık bebeşim var 5 günlükken sarılık nedeniyle mamaya başladık ,3.300 gr. 37 haftalıkta doğdu.hem meme hem mama yiyor ama ben hiçbir zaman mamayı uyanıkken vermedim hep uyku halindeyken verdim uyanıkkendede meme emiyodu 1 aylıkken 5 kiloydu. kızımıda aynı bu şekilde büyüttüm 1,5 yaşına kadar emdi memeyi bırakmasın diye endişe ediyosanız bence uykuda mama uyanıkken meme verin gazını çıkarmayı unutmayın sağlıcakla büyütün kuzucukları...