mama uyuturmu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar bazılarınız bilir dün biz dr a gittik kızım yine az kilo aldıgı için mama takviyesine başladık 2 saatte 1 10 dk emzirdikten sonra 30cc bebelac mama veriorum ve dünden beri mamayı yeryemez kızım uyumaya başlıo en az 2 -3 saat uyuyo tamam gece uyuması çok işime gelio ama gündüzde bu kadar çok uyuması normalmi? uyandıgında en fazla 1 saat uyanık kalıo sonra yine uyku...

Canım doymadığı için uyumuyordu demekki. Şimdi doyduğu için mışıl mışıl uyuyordur miniğin. Ben mama vermiyorum ama benimki de gün içinde çok uyuyor maşallah.

karnı doyduğu için uyuyor rahat ol. benimki de gündüz en fazla 2 saat uyanık kalıyor. yalnız gündüz uykuları 30 dk.yı geçmez.gece maşallah hiç kalkmıyor.

arkadaslara katılıyorum korkma uyuyan cocuk cabuk gelısır cabucakta toparlayacaktır

Zeynepcim oğlunun uykusu 30 dk yı geçmiyosa nasıl 2 saat uyanık kalıyor anlayamadım. 30 dk da bir mi uyanıyor?

arkadaslarn dediği gibi karnı doydugu icin uyuyordur ustelik masallalh bizimkıde artık duzene girdi gunuzleride guzel uyuyor uyumadıgında uyku saati gectıginde de cok huysuzlanıyor daha cok kucukler uyumaları lazım normal canım

öyleyse ben bu mama işini çok sevdim kızım her mamasını içtikten sonra hemen uykuya dalıo hatta dün gece ilk defa deliksiz 5 saat uyudu :))

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde aynı şekilde mama takviyesine başladığımızda böyle olmuştu yani endişelenmene gerek yook..

Back
X