Bebek Beslenmesi mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

defnecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
11
0
86
İzmir
Kızlar aranızda bebeğine mama veren var mı? benim kızım 3,5 aylık anne sütü ve mama
ile besleniyor. mamayı ne kadar veriyorsunuz ve hangi mamadan?şimdiden sağolun.

Kızlar aranızda bebeğine mama veren var mı? benim kızım 3,5 aylık anne sütü ve mama
ile besleniyor. mamayı ne kadar veriyorsunuz ve hangi mamadan?şimdiden sağolun.

merhaba arkadasim.benim bebegim yaklasik 4 aylik bende 1 hafta öncesine kadar oglumu hem anne sütü hemde mamayla besliyordum.sütüm azaldigi icin doymuyodu hep agliyordu bende simdi sirf mama veriyorum.azar azar kasik mamasida veriyorum alissin diye. ben milupa dan "milumil" veriyorum.aptamilde verebilirsin cünkü anne sütüne en yakin mamalar bunlar. ne kadar mama verecegin mama paketinin arkasinda yaziyo canim.umarim soruna cevap alabilmissindir.yerimseniben

saol meralcim.aptamili ilk başlarda verdim, sonra kusmaları çok arttı mamayı değiştirmeye karar verdim.sma dediler.anne sütü aldığı için mamanın arkasındaki ölçülerde vermek istemiyorum.am akızım sürekli huzursuz.nyapcağımı bilmiyorum.

Canim Her Huzursuzlugunu Acliga Baglama Bicok Nedeni Olabilir,gazi Vardir Belki,gazi Olan Bebekler Emdikce Rahatlar Bu Yuzden Verdigin Mamayi Yiyodur Sende Ac Oldugunu Dusunuyosundur Bende Yasadim ,bence Mama Vermeden Once Bebegini Rahatlatmayi Dene Yika,karnina Masaj Yap,rahatlar.

canım bende hem anne sütü hemde mamayla besliyorum anne sütü aldığı için arkasında yazan ölçüleri vermiyorum oğlum şuan 2 aylık 90 ml suya 3 ölcek mama koyuyorum

benim oğlum 2 aylık ben sütüm yetmediği için mama vermek zorunda kaldım.Milupa Aptamil 1 kullanıyorum .doktorum onu tavsiye etti artık 2 -3 saatte bir veriyorum mamayı .ama itiraf etmeliyim ki mama vermek çok zormuş .

i

cnm doktoruna sor..bebeği muayene etsin..sonra problemlerini ve isteklerini söyle..ona göre mama ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…