• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mamalar ve kabızlık

Dnzzz48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
88
Merhaba bebeğim 4.5 aylık meme reddi olduğu için sütümü sagip veriyorum. Gece ise mama veriyorum fakat son yaşanan mama olaylarindan sonra hipp combiotic e geçtik . Çocuk 5 gündür yapamadi en son bı yerde kimyon ver geçer yazıyordu. Demledim verdim sabaha yaptı kakasını. Şimdi hipp keçi sütlü aldım onu denicem. Evolvia içmedi . Sma Bebelac Aptamil ben kullanmak istemiyorum açıkçası . Bayb goat ağır kokuyor yapısı felan değişik . Golden goatta da kabızlık sorunu yaşadik . Mama kalmadı yani anlicaginiz. Kimi yerde mamanın içine zeytin yağı ekle yazıyor doktorlari önermiş . Doktora götürdüm 7 güne kadar yapmaması normal dedi ama çocuk tuvalete cikamadikca gece çok Gazi oluyor ağlayarak uyanıyor. Ayrıca iki çeşit probiyotik var elimde dönüşümlü kullanıyorum. Nasıl çözüm bulabilirim zeytinyağı eklesem mamaya olur mu deneyen varmı ? Var mı tavsiyeleriniz

Olur sürekli mama değiştirmeyin . Günde bi çay kaşığı zeytınyagı verin bebeğe . bebegın
Sindirim sistemının alışması için bi iki hafta en azından devam edin baktınız olmuyor o zaman bakarsınız başka mamaya .
poposunun çevresine kulak pamuğuyla zeytinyağı sürün hem çıkışı kolaylaşır hemde yara olmasın

Olur sürekli mama değiştirmeyin . Günde bi çay kaşığı zeytınyagı verin bebeğe . bebegın
Sindirim sistemının alışması için bi iki hafta en azından devam edin baktınız olmuyor o zaman bakarsınız başka mamaya .
poposunun çevresine kulak pamuğuyla zeytinyağı sürün hem çıkışı kolaylaşır hemde yara olmasın
Bı yerde yazmışlar zeytinyağı verirseniz bağırsak tembelleşmesine yol açarsınız diye . Mantıken bu çocuk zaten ek gıdaya gecicek az kaldı . Banada zeytinyağı mantıklı geliyor . Teşekkür ederim 🙏

Back
X