Manavgatta Hastane

gulvera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
5
0
36
İstanbul
Arkadaslar 7 bucuk aylık hamıleyım ve yurt dısından gelıp manavgatta dogum yapcam fakat ne hastane nede doktorlar hakkında hıc bır bılgım yok:14:. Bu konuda bılgısı olan arkadaslar paylasırsa cok sevınırım.

canım ılk dogumumu ben manavgatta yaptım.. ozel sevgı hastanesı seyhun hanımda yaptım doktorum guzel dogum yaptırdı ama kendıısnı sevmedım cok ukala bı hanımdı... huseyın bey ıcın cok ıyı dıyolar.. devlet hastaneındede zekı bey var manavgata gıttıkce kontrollerıme ona gıttım memnun kaldım... ama devlet hastanesının yatak sayıyı cok cok yetersız..

cnm bende 5 ay önce akdeniz hastanesi cem özel de doğum yaptım, hastane çok rahat çünkü sigortaya bakmıyor ve yoğunluk yok.ayrıca hemşireler aşırı ilgili biri gelip biri gidiyor ve her konuda yardımcı oluyorlar. doktoruma gelince bu işin uzmanı gerçekten çok memnunum. bi çok arkadaşımda orda doğum yaptı hiç olumsuz bişey duymadım.hem sezeryan hemde normal doğum yapan ark var cem beyden herkez memnun. ben sezeryan yaptım ve 2 gün sonra dimdik yürüyüp rahatlıkla duş yapabildim. doğumum aniden bi tatil günü gerçekleşti, doktorumu aradım hemen geç hastaneye geliyorum dedi ve 1 2 saat içinde oldu bitti. sevgi hastanesinde seyhun hanımda da doğum yapan ark var, onlarda memnun ancak bi arkadaşın da sölediği gibi biraz soğuk bi bayan pek içi ısınmıyor insanın

Back
X