Manevi Destek

Tturkan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
58
0
16
Azerbaycan
Merhaba,arkadaşlar. Bu konuyu açmakta amacım insanlara manevi yardımcı olmaktır. Öyle insanlar var ki, içindeki dertleri söylemeğe birini bulamıyor,ya da söyleyemiyor. Benim amacım sizlerin sorunlarını okumak ve elimden geldiği kadarıyla her konuda sizlere manevi yardımcı olmaktır. Konu farkı yok,her konuda olan sorunlarınızı yazbilir siniz. Eger küçücük bile yardımım dokuna bilirse çok mutlu olurum. Ve aynı zamanda da sizler de yazılanları okuyup bir - birinize de yardımcı ola,tavsiyelerde buluna bilirsiniz. En çok sevdiğim şeylerden biri de insanların sorunlarını dinleyip,onlarla konuşmak ve destek olmaktır. Sorularınızı,sorunlarınızı-yazılarınızı bekliyorum arkadaşlar....

ilk mesaj benden olsun o zaman bırsuru sıkıntım var ama suan en onemlı olanı ıs hayattımda olan sıkıntılar

ilk mesaj benden olsun o zaman bırsuru sıkıntım var ama suan en onemlı olanı ıs hayattımda olan sıkıntılar
Merhaba ,canım. İş hayatında kimlerse seni üzüyorlarmı,yoksa senmi sevmiyorsun işini,yani gizli degilse naıl bir sorunlardır. Ama öncelikle söyleyeyim ki,sorun olmayan,sıkıntı olmayan iş yeri yok.Bu devirde de hiç yok.

hayırlı oLsun amaa zaten derdi olanlar konu açıyor genelde:) oradan destek olabilirsin buradan özel ilgilenmeyi düşünmüşssün galiba buda güzel kelke herkez böyle düşünebilse

özel bir konu açmanıza gerek yok aslında.herkes derdini ayrı topiklerde anlatıyor.konuların altına yorumlar yapabilirsiniz

Allah dermansız dert vermesin kimseye. Bende çok dertliyim ve benim derdimin dermanı yok sevipte kavuşamamak ölümden beter...

Bir Derdim Var, bölümün amacı bu zaten. Herkes kendi derdi ile ilgili başlık acıyor ve destek arıyor. :S

Sadece size mi acılsınlar istiyorsunuz?

Bir Derdim Var, bölümün amacı bu zaten. Herkes kendi derdi ile ilgili başlık acıyor ve destek arıyor. :S

Konusunda uzman bir psikolog olaya el attı dedim ben de…
Bir de tek uzmanlığı yok her konuya bakıyor..
Ben de topik açacağım sadece boşanma davalarına bakıyorum diye.

Allah dermansız dert vermesin kimseye. Bende çok dertliyim ve benim derdimin dermanı yok sevipte kavuşamamak ölümden beter...
Sanırım,aşk acınız büyük,,evet sevip kavuşmamak ölümden beter gözüküyor,katılıyorum,ama dermansız dertler sağlıkla ilgili olan kötü dertler,Allah esas böyle şeylerden korusun,mücadile ile her tam olarak olmasa da,ama bi cok şeyleri kzanmak oluyor,ama sağlığında ciddi sorunlar olan ve elacı bulunmayan insanlar var ki,siz onlardan defalarca mutlusunuz. Bi de bu yandan düşünün.

Evet psikolojide uzmanligim yok,kendi meslegimde yuksek lisanstayim,ama hep psikoloji ilede ilgilendim ve kitaplar okuyorum ve okumaktayim.Belki de bir psikolog kadar biliyorum.Hem uzman olmakla degil,onemli olan insanalrin derdini dinleyip dogru tavsiyelerde bulunmaktir.Bazen bir uzman psikolog bunu yapamiyor. Ben insanlara manevi destek olmayi seviyorum, bence bu kadar kaba olmaya ihtiyac yoktu. Ama tabi senin karakterinde bu yoksa insanalri sevmiyorsan-onemsemiyorsan o benim problemim degil. Pardon ama senin gibi psikoloji yapiya sahip birini uzaman bile duzeltemez.

merhaba,ben zaten kendi meslegimde yuksek lisans egitimi alan biriyim.Psikoloji ile de cocukluktan ilgilendim,kendimi geliştirdim ,kitaplar okudum ve okuyorum.Belki de bir psikolog kadar biliyorum.Yani endişelenme. Onemli olan uzman olmak degil,insan olmaktır. Yani bazen bir uzman bile dogru tavsiyelerde bulunmaya bilir. Ben insnalrı seviyorum ve hep onlara manevi destek olmak istiyorum,eger senin karakterind ebu yoksa kabaliga gerek yok. Sen insnaları sevmiyorsan.onemsemiyorsan bu da benim problemem degil. Pardon ama senin gibi psikogiye sahip birine uzman psikolog bile yardimci olamaz.

Var daha iyi olsun boyle bölüm. Kim derdini açıp söylemek istiyorsa da evet söyleyebilir bana.Bunda utanılacaq bir şey yok. Ben insnalara yardımı seviyorum,eger böyle bir şeyi bu kadar kaba karşılıyorsanız ne yazık size.Başka bir şey de söylemiyorum,çünki boşuna konuşmaya -yazmaya zamanım yok.

Hangi kelimem kaba?

Hangi kelimem boş?

Kime yardım ettiniz şu 5 ayda?

Cok iyisiniz ama bir derdim var bolumunde boyle bir konu biraz siritmis. Zaten burda istemediginiz kadar, binlerce dert konusu var. O kadar yardim etmek istiyorsaniz konulara yorum yaparak daha faydali olabilirsiniz.

Ilk defa acilmiyor boyle bir konu burda. Alinmayin ama ben de sizin gibi burda milyon tane konunun ortasina, kendine konu acip haydi derdinizi anlatin diyenleri anlayamiyorum. Sanki biri bizle kafa buluyormus gibi geliyor kusura bakmayin.

cnm çok iyi etmişsin..konu açıyoruz (zaman zaman baktığım diğer konularda da şahit oluyorum) bir iki hadi taş çatlasın üç yorum..Millet mi sıkıntılı kimse kimseyle ilgilenmiyor anlamadım

Evet size oyle gelebilir,ama benimbu fikrimi destekleyenler de az degil.Eger bu mevzuda yeni konu açanları begenmiyorsanız,o zaman konuyu açıp bakmayınız.. Begenenler bakiyor zaten.

Hangi kelimem kaba?

Hangi kelimem boş?

Kime yardım ettiniz şu 5 ayda?

Siz ne biliyor sunuz kime yardım edip etmediyimi. Her halde özel mesaj denilen bir yer var,insanlar sorunlarını oraya da yazabiliyorlar. Kime yardım ettigimi gelip burda sergilemeye gerek duymuyorum zaten.Sevmiyorsanız,istemiyorsanız bu konuya gelmeyin. Anlamadığım bir şey var,ben bu konuyu açmışım da,size ne oluyor ki? Neden böyle endişeleniyor sunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…