• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manevi Destek

Siz ne biliyor sunuz kime yardım edip etmediyimi. Her halde özel mesaj denilen bir yer var,insanlar sorunlarını oraya da yazabiliyorlar. Kime yardım ettigimi gelip burda sergilemeye gerek duymuyorum zaten.Sevmiyorsanız,istemiyorsanız bu konuya gelmeyin. Anlamadığım bir şey var,ben bu konuyu açmışım da,size ne oluyor ki? Neden böyle endişeleniyor sunuz?

sevgili turkuaz elmayra hanıma yönetici sıfatı taşıması sebebiyle bir ricada bulunup mesaj attım lakin kendisi hiç bir cevap iletmedi.ileteceğini de sanmıyorum..aynı soruyu kendilerine de iletmek vacip oldu..

sevgili turkuaz elmayra hanıma yönetici sıfatı taşıması sebebiyle bir ricada bulunup mesaj attım lakin kendisi hiç bir cevap iletmedi.ileteceğini de sanmıyorum..aynı soruyu kendilerine de iletmek vacip oldu..

Boş ver,canım canları nasıl istiyor öyle yapsınlar. Nasıl istiyorlar öyle düşünsünler. İnsan kendisi nasılsa digerleri hakkında da öyle düşünüyor. Sen her zaman geliyor musun bu foruma? Ben zaman bulunca geliyorum.

Uzun zaman sonra girdim,

benim de "içim acıyo " diye bi konum var bana da yardimcı olur musun ?

Back
X