- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 Günlük okumalar
 Günlük okumalar Her gün 100 estağfurullah ( 1000 de olabilir herkes gücüne göre)
Her gün 100 estağfurullah ( 1000 de olabilir herkes gücüne göre) 1100 La ilahe illallah
1100 La ilahe illallah 100 Muhammedürrasulullah
100 Muhammedürrasulullah 100 ihlas
100 ihlas 100 Ya Allah
100 Ya Allah 100 Salavat
 100 Salavat 100 İlk 10 gün zikri Subhanel Hayyil Kayyum
100 İlk 10 gün zikri Subhanel Hayyil Kayyum 100 Subhanallahi Vebihamdihi
 100 Subhanallahi Vebihamdihi penyez83

penyez83
 Tiniminimavihanim

Tiniminimavihanim
 Chocolita

Chocolita
 Efser

Efser
 Aktif Lora

Aktif Lora
  PiXiEE

PiXiEE
  golgefeslegeni

golgefeslegeni
 Gonulmeyvesi

Gonulmeyvesi
 MssPARE

MssPARE
 papatyamm

papatyamm
 Iron Butterfly

Iron Butterfly
 sweetgirlcandy

sweetgirlcandy
 Amine Busra

Amine Busra
 Mthn83

Mthn83
 bir civciv annesi

bir civciv annesi
  aysen-

aysen- 6 sayfa kuran
  6 sayfa kuran  Yasin, Fetih, Rahman süreleri ve mealleri
  Yasin, Fetih, Rahman süreleri ve mealleri  100 İhlas
  100 İhlas  100 Ya Allah
  100 Ya Allah  100 ilk on gün zikri
  100 ilk on gün zikri  100 Subhânallâhi Ve Bihamdihi Subhânallâhil azim
  100 Subhânallâhi Ve Bihamdihi Subhânallâhil azim  1.000 Estağfirullah El Azim
  1.000 Estağfirullah El Azim    1.000 La İlahe İllallah Muhammedürrasulullah
  1.000 La İlahe İllallah Muhammedürrasulullah  400 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
  400 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl  200 salavat
  200 salavat  800 La hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim (Filistin dua topiği)
  800 La hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim (Filistin dua topiği) dua topiklerinin okumaları yapıldı
  dua topiklerinin okumaları yapıldı  Vakit namazları ve her vakit sonrası kaza namazı kılındı
  Vakit namazları ve her vakit sonrası kaza namazı kılındı 
Allah kabul etsin PenyezimVakit namazları ve her vakit sonrası kaza namazı kılındı
 yazabildikçe namazlarını böyle eklersen mesajlarına çok güzel olur.
 yazabildikçe namazlarını böyle eklersen mesajlarına çok güzel olur.Aminnn cümlemizin bonusumAllah kabul etsin Penyezimyazabildikçe namazlarını böyle eklersen mesajlarına çok güzel olur.
Kılmakta zorlananlara kaçıranlara iyi olur görmek. Benimde aklımdaydı bundan sonra yazayım inşallah
 teşvik ve motive olsun diye elimden geldiğince, kuran, tesbihat namaz herşeyi yazmaya gayret ediyorum.
 teşvik ve motive olsun diye elimden geldiğince, kuran, tesbihat namaz herşeyi yazmaya gayret ediyorum.Kimimiz oruçla kimimiz namazla imtihanda kimisi başka şeyle.Aminnn cümlemizin bonusumteşvik ve motive olsun diye elimden geldiğince, kuran, tesbihat namaz herşeyi yazmaya gayret ediyorum.

Ben de Kuran hatmine devam etmekte zorlanıyorum bu ara bi şekilde başladım biraz ilerledim ama devam edemiyorumKimimiz oruçla kimimiz namazla imtihanda kimisi başka şeyle.
Kim neyde zorlanıyorsa Allah onu daha hevesle yapma kolaylığı versin inşallah
 Allahim kolaylastirsin inşallah
 Allahim kolaylastirsin inşallah
AminnnnBen de Kuran hatmine devam etmekte zorlanıyorum bu ara bi şekilde başladım biraz ilerledim ama devam edemiyorumAllahim kolaylastirsin inşallah

Aysenim her namaz sonrası 4 sayfa okumaya gayret edersen günlük olmasa da 2 günde 1 cüz rahat okursun ALLAH ın izni ile
 Aysenim her namaz sonrası 4 sayfa okumaya gayret edersen günlük olmasa da 2 günde 1 cüz rahat okursun ALLAH ın izni ileBen de Kuran hatmine devam etmekte zorlanıyorum bu ara bi şekilde başladım biraz ilerledim ama devam edemiyorumAllahim kolaylastirsin inşallah

Evet ablacım inşallah gayret edeceğimAminnnnAysenim her namaz sonrası 4 sayfa okumaya gayret edersen günlük olmasa da 2 günde 1 cüz rahat okursun ALLAH ın izni ile

Tamamen nefsi benimki ya bilmiyorumNeden peki? Sormamda sakınca yoksa tabi
Günlük ne kadar okumak istiyorsan 2 ye bölüp sabah akşam okuma yapabilirsin.
1-2 sayfa bile olsa okuyup her okuduğunu buraya yazabilirsin
 günde 2 sayfa okumak bile hiç okumamaktan iyidir diyip devam edeceğim inşallah
 günde 2 sayfa okumak bile hiç okumamaktan iyidir diyip devam edeceğim inşallah  buraya yazmak bile iyi geldi daha bi gayret edeceğim çok teşekkür ederim ikinize de
 buraya yazmak bile iyi geldi daha bi gayret edeceğim çok teşekkür ederim ikinize de 
2 sayfa az mı hiç değil sondan eksik olsa hatim tam olmaz 2 sayfayı küçümseme hiç.Evet ablacım inşallah gayret edeceğim
Tamamen nefsi benimki ya bilmiyorumgünde 2 sayfa okumak bile hiç okumamaktan iyidir diyip devam edeceğim inşallah
buraya yazmak bile iyi geldi daha bi gayret edeceğim çok teşekkür ederim ikinize de