- 13 Mart 2019
- 16.345
- 64.280
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönül en son 25.500 yazmış bonusum senin üst mesajdaki 500 ileBiriken Salavat 25.000

Günlük okumalar
 Günlük okumalar 100 estağfurullah
100 estağfurullah 1100 La ilahe illallah
1100 La ilahe illallah 100 Muhammedürrasulullah
100 Muhammedürrasulullah 700 Salavat (herkes gücüne göre)
700 Salavat (herkes gücüne göre) 100 Son 10 gün zikri Ya Rezzak
100 Son 10 gün zikri Ya Rezzak 100 Subhanallahi Vebihamdihi
100 Subhanallahi Vebihamdihi 1 kere "Lâ ilâhe illallâh vela na'budu illa iyyah muhlisine lehud-din velev kerihel kafirun."
1 kere "Lâ ilâhe illallâh vela na'budu illa iyyah muhlisine lehud-din velev kerihel kafirun." penyez83

penyez83
 Tiniminimavihanim

Tiniminimavihanim
 Chocolita

Chocolita
 Efser

Efser
 Aktif Lora

Aktif Lora
  PiXiEE

PiXiEE
  golgefeslegeni

golgefeslegeni
 Gonulmeyvesi

Gonulmeyvesi
 MssPARE

MssPARE
 papatyamm

papatyamm
 sweetgirlcandy

sweetgirlcandy
 Mthn83

Mthn83
 bir civciv annesi

bir civciv annesi
  aysen-

aysen-
  -Hayal

-Hayal
  memurhanim

memurhanimAmiiin Parecim inşallahNedense bir garip telaş ve bi iç huzur oluyor insanda Rabbime şükür kavuştuk inşallah ömrümüz varsa Bayramı da kutlarızBonus ❤
Hayra gelsin sevapla gelsin Şehr-i Ramazan

Ben evde hatim okuyacam kalabalıkta dikkatim dağılıyor takibi kaçırıyorumMukabeleye ben bu akşam başlıyorum inşallah. Ara verince okuması zorlaşıyor.
Mukabele içim planınız nedir? Dinlemeye gidecek olan var mı?

bunun için ayrı sayımı vericez günlük çektiklerimizimi sayıyosunuz ?Gönül en son 25.500 yazmış bonusum senin üst mesajdaki 500 ile
Biriken Salavat 26.000 oldu
günlük çekip yazıdıklarınızı ekliyoruz sayıya papatyam. şaban ayı bitmeden 70 bin yapalım diyoruz nasip olursabunun için ayrı sayımı vericez günlük çektiklerimizimi sayıyosunuz ?
Canım benim hediye edeceğim 10 bin salavati şerif var ekleyelim mi burayagünlük çekip yazıdıklarınızı ekliyoruz sayıya papatyam. şaban ayı bitmeden 70 bin yapalım diyoruz nasip olursa
Dua grubundakiler eklenmiyor değil migünlük çekip yazıdıklarınızı ekliyoruz sayıya papatyam. şaban ayı bitmeden 70 bin yapalım diyoruz nasip olursa
Hayır sweetimm dua grubuna okuduğumuz o kişinin, niyetine bağışlıyoruz ya olmaz. buraya ekleyemeyizDua grubundakiler eklenmiyor değil mi
Tabiki ekledim canımCanım benim hediye edeceğim 10 bin salavati şerif var ekleyelim mi buraya
Biriken salavat 36.000Canım benim hediye edeceğim 10 bin salavati şerif var ekleyelim mi buraya

Biriken salavat 36.000

Net anlaşılsın diye sorayım dedimHayır sweetimm dua grubuna okuduğumuz o kişinin, niyetine bağışlıyoruz ya olmaz. buraya ekleyemeyiz