- 24 Aralık 2014
- 5.200
- 7.016
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Yani o tarz bir sey tam öyle olmasa da.Sonra pisman olmaktan korkuyorumSöyle anladım yazdığından dinî görevlerimi yapıyorum tesettüre girmek istiyorum pişman olurmuyum gibi yada benzer birşey se kendini iyi hissedeceksen yap
Tabii ki bırakabilirim ama onun icin kendimce mücadele vermisken pisman olup geri dönüş beni üzerGeri dönüş yok mu? Pişman olursan birakamiyor musun?
Aslinda buna bagli değil ben oyle hissediyorum sadeceAyrıntıları bilmediğimiz için doğru yorum yapamayız belki ama bu atacağınız adım dönüşü olmayan bir şey mi? Geri dönüşü varsa deneyin pişman olursanız görmüş olursunuz en azından.
Her şeyi buna bağlamanız da çok saçma ama bu düşünceden kurtulmanız sizin için daha iyi olur.
Tesekkur ederim cok sagolunKendinizden negatifliğin geçeceğini hissettiğiniz bir konuyu neden erteleyesiniz ki, tamamlanmak güzel bir duygu olsa gerek
Manevi konular insanın adım adım yaptığı bazen ağır gelse de çoğunlukla iç huzuru sağladığı için keyifli olur.
Pişman olacağınızı düşünmüyorum. Konu ne bilmiyorum ama belli ki bu konuda hazırlamışsınız kendinizi. Umarım devamı gelir
Siz zaten başörtülü birisiniz.Yani o tarz bir sey tam öyle olmasa da.Sonra pisman olmaktan korkuyorum
Bu çok yersiz bir arzu. Şeye benziyor, insanlar 'ataninca her sey değişecek' derler ama ataninca sadece işyerleri ve maaşı degisir ya.kendimle kavgam,kinim her türlü negatifligim düzelecekmiş gibi,sakinlesip durulacakmısım gibi kendimi daha çok düzeltmis bulacağım gibi hissediyorum
Uzul, pişman ol, geri dön. Yaşamak böyle birşey zaten.Tabii ki bırakabilirim ama onun icin kendimce mücadele vermisken pisman olup geri dönüş beni üzer
Dini konu acmak yasak o yüzden detay vermeyecegim manevi olarak atmak istedigim bir adim var.Senelerdir düsünüyorum ama uygulayamıyorum eger onu uygularsam kendimle kavgam,kinim her türlü negatifligim düzelecekmiş gibi,sakinlesip durulacakmısım gibi kendimi daha çok düzeltmis bulacağım gibi hissediyorum aylardır uyguladıgım seyler var sadece bir adım kaldi ama sonra pisman olmaktan korkuyorum benim için dogru olan hangisi nasıl karar verebilirim ?
Öncelikle varsayımlar üzerinden yorum yapıyoruz ama kendinizle olan kavgalarınız ve negatif oluşunuz, benim tahminimce sadece maneviyatla geçmez. İllaki sizi rahatlatır ama geçmişten gelen sıkıntılar yaralar için bence psikolojik destek almak çok daha mantıklı. Diğer maneviyatla ilgili şeyler tabiki yapılmalı.iç huzurunuz İçin size ne iyi geliyorsa mesela. Umuyorum dilediğiniz huzuru elde edersinizDini konu acmak yasak o yüzden detay vermeyecegim manevi olarak atmak istedigim bir adim var.Senelerdir düsünüyorum ama uygulayamıyorum eger onu uygularsam kendimle kavgam,kinim her türlü negatifligim düzelecekmiş gibi,sakinlesip durulacakmısım gibi kendimi daha çok düzeltmis bulacağım gibi hissediyorum aylardır uyguladıgım seyler var sadece bir adım kaldi ama sonra pisman olmaktan korkuyorum benim için dogru olan hangisi nasıl karar verebilirim ?
Tesettür olarak algıladım içinden gelerek yapacaksan zorluklarina rağmen pişman olmazsın elbet zorlayacak bazen ama inancın geregi zamanla alisacaksin senin bı parcan olacakDini konu acmak yasak o yüzden detay vermeyecegim manevi olarak atmak istedigim bir adim var.Senelerdir düsünüyorum ama uygulayamıyorum eger onu uygularsam kendimle kavgam,kinim her türlü negatifligim düzelecekmiş gibi,sakinlesip durulacakmısım gibi kendimi daha çok düzeltmis bulacağım gibi hissediyorum aylardır uyguladıgım seyler var sadece bir adım kaldi ama sonra pisman olmaktan korkuyorum benim için dogru olan hangisi nasıl karar verebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?