- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi TRENDY1234
allah akıl fikir versin o adama kurtulduğuna şükret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden önce almış evi arabayı evlendıkten sonra aldı onlardan hak talep etmedimkikendinin evi arabasımı var o zaman mahkeme tedbiri koymuş senden korkuyor çünkü yarısını sana veriyor direk mahkemeyani tedbiri yemiş ev araba öncedende alınsa istemesende hak düşer senden izinsiz satamaz başkasına veremez
edersin kkanun değişti hakkın var ondan korkmuş malı tedbirli şuanEvlenmeden önce almış evi arabayı evlendıkten sonra aldı onlardan hak talep etmedimki
Evlendikten sonra aldığı varsa hiç uğraşmayalım diye düşünme. Israrla işte hakkını. Avukat da tut. Bu akılları da ona avukat veriyordurEvlenmeden önce almış evi arabayı evlendıkten sonra aldı onlardan hak talep etmedimki
En sevdıgı şey parası onu almak lazım diyorsun tenezzül etmek hiç istemiyorum ama sırf sinir olsun diye uğraşıcam onunlaartık ev evlenmeden önce alınsa bile yarıya bölünüyor iznin olmadan satamaz tedbiri konuluo üstüneyse eşinin hakkını al çünkü o korkmuş malım gidicek 50bin demiş herşeyin yarısını alırsın istersen ama 2yıl sürer anlaşmaya gelir 10bin neki 100 bin iste evinde rahat oturamasn ssenden sonra gelenemi bırakcan ev arabaya 100 bin iste kendine yaşam kur ondca dayak yemişin çekil diye yazmış istersen ev araba yarıya bölünür
delil sahit vs var mi esinizin? sizin o darp raporlariniz saglam bi yerde dursuneski eş müsveddesi benden 50 milyar manevi tazminat istemiş.evlilik süresince iki kez şiddet olayı oldu darp raporlarım ve aldığı cezalar var. Ben küfür etmişim hakaret etmişim bıçakla tehdit etmişim bir sürü iftira var dilekçede.bir erkeğin bu kadar küçülmesi çok itici. sizce?
Nafaka ve tazminat talep etme hakkı sadece kadına ait değildir.Kanunda zaten karı koca yazmaz eşler diye yazar.Manevi zararı doğan eş diğer eşten tazminat talep edebilir yani.Bunda abes bir durum yok.Polise şikayet edince dava açıldı. Suçlu bulundu iki kez çok sağlam yerde darp raporu mahkeme kararlarını istedik zaten 2. Duruşmada görülecekler
Hakaret ettiniz yani?Hayır yok evde de kimse yoktu.ailelerde şehir dışında duvarlar şahit sadece
hakaret ettim dedim mi ben tekrar okuyun istersenizHakaret ettiniz yani?
Kadin-erkek diye bakmiyorum olaya; evet ben de cok yakistirmam bi erkegin tazminat vs beklemesini ama hakaret etmisseniz de dava vs acabilir yani; "niye aciyosun kisiliksiz karaktersiz" diyerek yeniden hakaret etme hakkiniz yok.. Yanlis anlasilmasin, dolmussunuzdur, belki haketmistir, bunlar ayri.. Ama boyle bi hakki var karsi tarafin..
Pek bisey cikacagini sanmam, bi kere dayak atmis ve deliliniz var elinizde.. Caydirma, bos atip dolu tutma cabalari olabilir.. Haklarinizdan vazgecmeyin siz de..
Hukukçu musunuz?Nafaka ve tazminat talep etme hakkı sadece kadına ait değildir.Kanunda zaten karı koca yazmaz eşler diye yazar.Manevi zararı doğan eş diğer eşten tazminat talep edebilir yani.Bunda abes bir durum yok.
Sizi anlaşmaya zorlayıp,hiçbir şey vermeden boşanmak için böyle boş atıp dolu tutmaya çalılıyor bence.Sizin elinizde darp raporu hatta bu darp olayına ilişkin mahkeme kararı varken tazminat alamaz.
Siz de manevi tazminat talep etmişsinizdir. Bence sizin talebiniz kabul edilir onun ki red .
Evlilik içinde edindiğiniz malların paylaşımı gerekecek.
Evlilik öncesi olan mallar evlenmeden önce kime aitse onun olur.Ayrıca dava açılır açılmaz da otomotikman tedbir konulmaz mallara. Hakimden talep edersiniz hakim duruma göre kabul yada reddeder.
benim eski eşim de istemiştieski eş müsveddesi benden 50 milyar manevi tazminat istemiş.evlilik süresince iki kez şiddet olayı oldu darp raporlarım ve aldığı cezalar var. Ben küfür etmişim hakaret etmişim bıçakla tehdit etmişim bir sürü iftira var dilekçede.bir erkeğin bu kadar küçülmesi çok itici. sizce?