Amin cümlemizden@Negoo 22.cüz bende yarın okuyacağım
Yoksun ne zamandır mübarekÇok kişi faydalansın diye 1 cüz almıştım, sonra kalırsa alırım diye. 10 gündür şehir dışındayım, müsait olsam alırdım son kalanları
Tamam cnm o zaman 8i okurum bugün namazdan sonra. Helal et hakkını ugrastircam seni@burcusami istersen 9. Cüzü de ben alırım. Çünkü @Negoo yarın bitirecek haziran ayına başlayacak .
@rana20 nin yerine alabilecek olan var mı?
Rica ederim bak @Bonus da 8 i okurum diyor. İstersen o okusunTamam cnm o zaman 8i okurum bugün namazdan sonra. Helal et hakkını ugrastircam seni
Yarından sonra olacağım inşallah. Evde olmayınca mobil veri gıdım gıdım harcanıyor
Yoksun ne zamandır mübarek
Yok cnm okudum ben 8.cüzu az önce Allah kabul etsinRica ederim bak @Bonus da 8 i okurum diyor. İstersen o okusun
Canım ben bu akşam okuyacağım yarına bitmiş olacak inşallah@burcusami istersen 9. Cüzü de ben alırım. Çünkü @Negoo yarın bitirecek haziran ayına başlayacak .
@rana20 nin yerine alabilecek olan var mı?
Yok cnm okudum ben 8.cüzu az önce Allah kabul etsin
Ağzınıza sağlık amin@Negoo 9. Cüz tamamdır
Ağzına sağlık22. CÜZ tamam @Negoo
Ağzına sağlık Allah kabul etsin@Negoo dün okudum 29.cüzü Rabbim kabul etsin inşallah
Sırayla mı gidiyorsım yoksaŞimdiden söylüyorum haziran ayı 4.-5.-6. cüz benimsıradan gidiyorum
İvitSırayla mı gidiyorsım yoksaben de öyle yapacaktım