• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manevi Yolculuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 1 yıl yatılı Kur'an kursu na gittim 🤷
Beni anam salmadı yaz tatilinde bile. Ben çok abartıyom okulu bırakır kalırım diye korktu. 🤣 Ünide cemaatlere de salmadı. Burdan kendisine teşekkür ediyoruz orda yırtmış olduk. 🤣

Kızlar hiç hatim yaptınız mı? Ben hayatımda ilk defa bu Ramazan ayında yaptım(mealleri ile beraber) Allah’ım nasıl bir ferahlık geldi ❤️ Son cüzü ve duasını da Kadir gecesine gelecek şekilde ayarlamıştım, ağla ağla bir hal oldum 🥲 O günden beri bir başka ben oldum sanki, eşime bazen hava atıyorum bak kitabımızda şöyle diyor diye 😂 Vakti ve isteği olanlar mealiyle beraber bir okusun derim, 28 yıldır neden okumamışım diye çok pişman oldum 🙃

Kızlar hiç hatim yaptınız mı? Ben hayatımda ilk defa bu Ramazan ayında yaptım(mealleri ile beraber) Allah’ım nasıl bir ferahlık geldi ❤️ Son cüzü ve duasını da Kadir gecesine gelecek şekilde ayarlamıştım, ağla ağla bir hal oldum 🥲 O günden beri bir başka ben oldum sanki, eşime bazen hava atıyorum bak kitabımızda şöyle diyor diye 😂 Vakti ve isteği olanlar mealiyle beraber bir okusun derim, 28 yıldır neden okumamışım diye çok pişman oldum 🙃
Arapça olarak çok yaptım,meal bir defa okudum.Yeni hatimimde mealli niyetim inşaallah😊

Ben selerlerdir hatim yapıyorum ama hiç mealiyle okumadım🤦‍♀️
Kaç sene önce okumuştum hatırlamıyorum. Kuranı Türkçe mealini okuyan yüzde ikiymiş. Ben neden bu yüzde ikilik dilimde değilim diye okuyayım dedim, bir nasip olmadı.

Haziran ayı hatim listemiz

1. @Calcifer
2. @Calcifer
3. @Calcifer
4. @LaRisaCca
5. @LaRisaCca
6. @LaRisaCca
7. @Bonus
8. @Bonus
9. @Negoo
10. @Negoo
11. @deynepnaz
12. @deynepnaz
13. @SoLeiL12
14. @SoLeiL12
15. @Aktif Lora
16. @Aktif Lora
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28. @LorenaEce
29. @LorenaEce
30. @Merve

Mayıs ayı Hatim listemiz.
Hatim duasını yarın yapıcam inşaallah.Herkes niyetini kendi yapsın bu sefer.Ben genel duasını yapıcam😊
Yarın yeni hatimimize başlarız inşaallah🤗

1. @LaRisaCca ✔️
2. @LaRisaCca ✔️
3. @LaRisaCca ✔️
4. @deynepnaz ✔️
5. @Negoo ✔️
6. @Ataayemi zeynepyu ✔️
7. @Mimariye ✔️
8. @burcusami ✔️
9. @LaRisaCca ✔️
10. @Merve ✔️
11. @_HALLEY_ ✔️