Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun olsun şu uyu hali üzerinden kalkar yaparım inşallahYaa kuzum deme öyle bee
Çok teşekkür ederim canım benim![]()
Çok teşekkür ederim canım benim,eline sağlık canım. sofran güzel olmuş. tavuk kanatı da bulgur pilavıyla çok severim![]()
Çok teşekkür ederim canım, böyle düşünmenize çok sevindimÇok güzel gözüküyor ellerinize sağlıkben de kanadı hep böyle soslarım çok güzel oluyor gerçekten de
ama sizin sunumla tam kebapçı stili olmuş
![]()
Sen yaparsın kuzum çok pratik , on dakikada atarsın fırınaOlsun olsun şu uyu hali üzerinden kalkar yaparım inşallah![]()
Çok teşekkür ederim hemsosuu,sana her zaman varEllerine sağlık hemşompaket servis olursa haber ver
bol şanslar
![]()
Çok teşekkür ederim Baloncukuumm tatlummellerine sağlık kirazım bidenem![]()
Rica ederim hemşom, her konuda bol şanslar o zamanÇok teşekkür ederim hemsosuu,sana her zaman varşansa ihtiyacım olacak
![]()
Ellerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum.Canım KK, herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim
MANGAL TADINDA TAVUK KANAT
MALZEMELER:
Eki Görüntüle 3713230
1 kilo tavuk kanat
2 yemek kaşığı yoğurt
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 diş sarımsak
1,5 tatlı kaşığı karışık salça
1 dolu tatlı kaşığı kırmızı toz biber
kekik,tuz
YAPILIŞI:
kanatları güzelce yıkayıp temizliyoruz. Bıçakla üzerlerini biraz kesiyoruz sosu daha güzel çekmesi için.
sos için yoğurt, süt ve diğer malzemeleri karıştırıp kanatları içine atıp iyice karıştırıp üzerini kapatim, en az iki saat buzdolabinda bekletiyoruz. Ben geceden yapıp ertesi güne kadar beklettim daha güzel oldu.
Dinlenen kanatları yağlı kağıt üzerine dizip önceden ısıtılmış 200° fırında pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 3713231 Eki Görüntüle 3713237 Eki Görüntüle 3713238 Eki Görüntüle 3713240
ŞEKERPARE
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3713229
1 paket margarin veya tereyağ( oda sıcaklığında)
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvıyağ
1.5 su bardağı irmik
2 yumurta(1 tanesinin sarısı üzerine )
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
alabildiği kadar un
ŞERBET iÇiN
4 su bardağı şeker
4 su bardağı su
çeyrek limon
YAPILIŞI
önce şerbeti hazırlıyoruz. Tencereye şeker ve suyu koyup eriyene kadar ocakta karıştırıyoruz. Kaynamaya başlayınca 15 dakika kaynatiyoruz. Sonra on beş dakika dolunca limonu ekleyip beş dakika daha kaynatiyoruz . Şerbeti iyice soğutuyoruz. Sıcak tatlıya soğuk şerbet döküyoruz.
Eki Görüntüle 3713233
tatlı malzemelerinin hepsini karıştırıp yoguruyoruz. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde ediyoruz. Ceviz büyüklüğünde parçalar kapatıp yuvarliyoruz yada elips şeklinde yapabilirsiniz. Üzerine yumurta sarısı sürüyoruz. Çatal yardımıyla uzerlerine çizgiler yapıyoruz. 180 ° fırında kontrollü olarak pişiriyoruz. Fırından çıkınca soğuk şerbeti tatlinin üzerine döküyoruz. Tatlimizin üzerini kapatmiyoruz nem yapmasın.
Eki Görüntüle 3713234 Eki Görüntüle 3713232
Eki Görüntüle 3713235 Eki Görüntüle 3713236 Eki Görüntüle 3713239
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3713224 Eki Görüntüle 3713225 Eki Görüntüle 3713226 Eki Görüntüle 3713227 Eki Görüntüle 3713228
Eki Görüntüle 3713380
Çok teşekkür ederim kuzummEllerine sağlık kirazımher şey çok güzel olmuş
başarılar diliyorum
![]()
![]()
Amiinnnnn hemsosuuRica ederim hemşom, her konuda bol şanslar o zaman![]()
Çok teşekkür ederim yasom,hepimize inşEllerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum.![]()