• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Mangalda İnegöl Köfte Ve Pilav Yatağında Misket Köfte (Ausencia Sponsorluğunda :) )

Yeme şansımız olsaydı keşke canım:56: çok beğendim elbette:6:
Ellerine sağlık:16:

ah keşke canım yaa,..çok teşekkür ederim...
eşim diyorki kaç saattir mutfakta napıyorsun sen diyor, :1: anlattım işte böyle böyle diye,
eee tadına bakmadan nasıl oy verecekler diyor :1:
görüntüsüne sunumuna göre işte verecekler dedim,
olurmu öyle şey yaa, tadına bakmadan oy mu verilir diyor :1:
o zaman oy vereceklere evlere pizza servisi gibi köfte servisi yapalım dedim :1:
erkek milleti işte, görüntüye estetiğe bakmazlar..onlara göre midelerine girip girmediği önemli :9:

Kokusu geldi burnumaaaaa :25:

Ellerinize sağlık + :nazar:

sağol canım çok teşekkür ederim...:34:
beğenmene sevindim..

mangal közünde pişen çayı içtinmi hiç...
o kadar lezzetli oluyor ki...çay değil başka birşeye dönüşüyor mübarek :53:

Evet yıllaaaaar önce içmiştim ,gerçekten güzel oluyor :7:Ama şimdi bırak mangal közünde pişen çayı ocakta pişen çayı bulsam öpüp başıma koyacağım :1:Haşlanırım o ayrı konuda, lafın gelişi o derece hasretim yani :5:Kahveyi unutma oda güzel oluyor :52:

ah keşke canım yaa,..çok teşekkür ederim...
eşim diyorki kaç saattir mutfakta napıyorsun sen diyor, :1: anlattım işte böyle böyle diye,
eee tadına bakmadan nasıl oy verecekler diyor :1:
görüntüsüne sunumuna göre işte verecekler dedim,
olurmu öyle şey yaa, tadına bakmadan oy mu verilir diyor :1:
o zaman oy vereceklere evlere pizza servisi gibi köfte servisi yapalım dedim :1:
erkek milleti işte, görüntüye estetiğe bakmazlar..onlara göre midelerine girip girmediği önemli :9:

sağol canım çok teşekkür ederim...:34:
beğenmene sevindim..
Enişte illa yemekleri yollamayı düşünüyorsa ben alabilirim:8::9:
Hayat onlara güzel valla:24:

Son düzenleme:
Ah sorma rengiş.. :25:

Sayfayı aşağıya doğru çektikçe yutkunma sayımda bi artış meydana geliyor..:25:
Bu kadar güzel yapmak zorundalar mı:26: ya canım fena çekti ımmmmmmmmmmm:26:

çok şımardım valla :9: teşekkür ederim canım benim...
bu arada hayırlı tezkereler diliyorum....tüm bekleyenlere ve bekleyecek olanlara inşallah...
rabbim korusun kollasın onları..sağ salim kavuştursun sevdklerine...

çok şımardım valla :9: teşekkür ederim canım benim...
bu arada hayırlı tezkereler diliyorum....tüm bekleyenlere ve bekleyecek olanlara inşallah...
rabbim korusun kollasın onları..sağ salim kavuştursun sevdklerine...

Bende böyle bi yemek ortaya koysam şımarırdım emin ol :)

Eyvallah Ablam.. :17: Sağolasın..:34:

Offf bu ne şimdi? Tamda deli gibi ne yesem diye kıvranırken gördüm bu hiç iyi olmadı,çok fena acıktım.Ellerine emeğine sağlık,bir de tadına baksaydık iyiydi:56:

Evet yıllaaaaar önce içmiştim ,gerçekten güzel oluyor :7:Ama şimdi bırak mangal közünde pişen çayı ocakta pişen çayı bulsam öpüp başıma koyacağım :1:Haşlanırım o ayrı konuda, lafın gelişi o derece hasretim yani :5:Kahveyi unutma oda güzel oluyor :52:

bak bende onu hiç denemedim...
eşim hep bahseder çok içmiş o zamanında ama ben hiç denemedim....inşallah en kısa zamanda deneyeceğim ve senin kulaklarını çınlatacağım :52:

Enişte illa yemekleri yollamayı düşünüyorsa ben alabilirim:8::9:
Hayat onlara güzel valla:24:

hiç sorma canım, sadece yeme kısmıyla ilgileniyorlar...
ben bir yandan yapıcam diye uğraşıyorum bir yandan servis tabağının resmini çekecem diye uğraşıyorum, hadi artık buz gibi oldular yaa diyor :60: tövbe tövbe...

bak bende onu hiç denemedim...
eşim hep bahseder çok içmiş o zamanında ama ben hiç denemedim....inşallah en kısa zamanda deneyeceğim ve senin kulaklarını çınlatacağım :52:

hiç sorma canım, sadece yeme kısmıyla ilgileniyorlar...
ben bir yandan yapıcam diye uğraşıyorum bir yandan servis tabağının resmini çekecem diye uğraşıyorum, hadi artık buz gibi oldular yaa diyor :60: tövbe tövbe...

:1::1::1::1::1::1:

Gazeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :53::53:

2 gün siteye girmedim , neler neler olmuş buralarda yahu :52:

Ahh ahretim benim hem yarışmalara katılmış , yetmemiş bir de beni sponsor yapmış :17: Bilseydim sponsor olduğumu şöyle dana döşten taze çekilmiş kıyma yollardım sana :9:

Yahu hem de bahçede mangal :56:

Mangal tabağı Köfteci Orhana rakip olur hatta sollar geçer ben diyeyim sana canım .

Misket köftelerinin sunumuna henüz edecek yeterli miktarda methiye bulamadım .

Ellerine sağlık güzel arkadaşım , kocamaaaaan başarılar diliyorum sana can-ı gönülden :16:

gazeeel gazel n'aptın bana sabah sabah:37:
ellerine sağlık canım,inegöl köfte beni benden aldı bilesin:9:

Son düzenleme:
Gazel döktürmüşsün maşallah:)Çok iştah açıcı köftelerin.:56:Tam da öğlen vakti hiç iyi olmadı gördüğüm:)Sunum da çok güzel olmuş.Yarışmada başarılar dilerim.:16:

Back
X