- Konu Sahibi kutlumelek
-
Merhaba ,
Selahattin dönmez in yeni göbek eriten tarifi
1/2 mango
2 adet havuç
1 fındık büyüklüğünde zencefil
katı meyve sıkacağında sıkılır akşam tok karnına yatmadan içilir göbek bölgesinde inanılmaz incelme sağlıyormuş ve yağlanmayı önlüyormuş
SADECE BİR HAFTA YAPILACAK demiş
Bugün twitterda bir bayan 5. günde 3 cm inceldiğini yazmış mango bulursam hemen başlıyorum ve 1 hafta göbek bölgemi ölçüp sonucu bildiriyorum kızlar umarım işe yarar
denemek isteyenler bana katılabilir
de mangoyu nerden bulucaz ????????? :44:
bunu yaparken normal yemege devam mi yoksa diyetmi olacak?
bunu yaparken normal yemege devam mi yoksa diyetmi olacak?
Merhaba ,
Selahattin dönmez in yeni göbek eriten tarifi
1/2 mango
2 adet havuç
1 fındık büyüklüğünde zencefil
katı meyve sıkacağında sıkılır akşam tok karnına yatmadan içilir göbek bölgesinde inanılmaz incelme sağlıyormuş ve yağlanmayı önlüyormuş
SADECE BİR HAFTA YAPILACAK demiş
Bugün twitterda bir bayan 5. günde 3 cm inceldiğini yazmış mango bulursam hemen başlıyorum ve 1 hafta göbek bölgemi ölçüp sonucu bildiriyorum kızlar umarım işe yarar
denemek isteyenler bana katılabilir
de mangoyu nerden bulucaz ????????? :44:
Canım tüm alışveriş merkezlerinde carrefour Migros gibi vardır, pazarda da bulabilirsin belki !!!
Seni bekliyorum bak, sonuca göre yoğurtlu karışım ise yaramazsa buradayım :))
Hadi inşallah ise yarar...
Bak dün aklımdan gecti alsam mı diye 1-2gun bekle, yoğurttan is çıkmazsa senleyim :))
ben yarin alip deniyorumyapabilirsem 1 ay yapmayi düsünüyorumDiyete devam sadece ek olarak bu yapılacak sanırım ama henüz mango bulamadım
bulan deneyen yok mu?
ben daha gidemedim migrosa ama arkadaşım 6 tl tanesi dedi e kızım da denemek istiyor meyve suyu diye haftada 7 mango 42 tl biraz pahalı oldu 2 kişi e bide faydasını görmezsem diyorum deniizzz kararsız kaldım selahattin dönmeze güveniyorum ama kesin bilsem şüphedeyim kızımı ikna edersem önce ben denerim yan etkisini görmezsem haftayada ona uygularım bakalım kafam karışık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?