• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mango!

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
bir çok kıyafetım mangodandır. çokta severek beğenerek aldım hepsini. hala yeni çeşit geldikçe gider begenırsem alırım. sizde tavsıye ederım bı onlıne sıtesıne bakın çok guzel şeyler var beğeneceğinizden eminin

mango benimde markam .spor-günlük giysilerimin çoğu mangodandır .kot,gömlek ,kazak ,hırka hatta çanta bile alıyorum bazen .kendime yakın buluyorum mangoyu .

çantacım koton :52: abıye tarzı elbiselerim adL ölürüm biterim :27: farkettımde mangodan hiç bişey almamısım :44:

Son düzenleme:
öğretmen olarak adL tam bana göre.fiyatları yüksek ya da ben hep yeni sezona denk geliyorum :(

ben kazak hırka elbise kaban çeket br çogunu mangodan alıyorum. Onun yanı sıra bady kazak çanta aykkabı bershkadan alıyorum , mavi, den bdy aldım hep conlins, bütün kotlarım colins çok kalitali elbiselerimin bir çoguda colins koton dan bikni almıştım .

adL den bikini almıştım :9:

şu sıralar tek alış veriş yaptığım yer
bır de indirimleri görünce deli gibi alış veriş yapıyorum:D tutamıyorum kendımı:27:

bir çok kıyafetım mangodandır. çokta severek beğenerek aldım hepsini. hala yeni çeşit geldikçe gider begenırsem alırım. sizde tavsıye ederım bı onlıne sıtesıne bakın çok guzel şeyler var beğeneceğinizden eminin

ben de çok severimmmm kiyafetlerimin çogunu mangodan alirim...

benimde vazgeçilmezim mango koton stradivarius bershka çok seviyorum ve şu aralar mango online sitesinde indirime giren bir çanta var ona taktım sizce almalımıyım çok güzel bir bakarmısınız bana yardımcı olurmusuunuz tek renk seçeneği kalmış siyah ama çok hoşuma gitti hemen almam lazım ama fikre ihtiyacım var kalmaz yoksa yardımcı olun hadi bana:((((((
ÇANTALAR > BOWLING ÇANTALARI > BOWLİNG TİPİ ÇANTA << ÖNCEKI 3 / 9 SONRAKI >>
BOWLİNG TİPİ ÇANTA 79,99TL 39,99TL
REF. 73601049 - SABRINA7 C

bi bakında bana yardımcı olun......

benimde vazgeçilmezim mango koton stradivarius bershka çok seviyorum ve şu aralar mango online sitesinde indirime giren bir çanta var ona taktım sizce almalımıyım çok güzel bir bakarmısınız bana yardımcı olurmusuunuz tek renk seçeneği kalmış siyah ama çok hoşuma gitti hemen almam lazım ama fikre ihtiyacım var kalmaz yoksa yardımcı olun hadi bana:((((((
ÇANTALAR > BOWLING ÇANTALARI > BOWLİNG TİPİ ÇANTA << ÖNCEKI 3 / 9 SONRAKI >>
BOWLİNG TİPİ ÇANTA 79,99TL 39,99TL
REF. 73601049 - SABRINA7 C

bi bakında bana yardımcı olun......
Ben begenmedim bence verme o parayı bile . ben şunu begendim MANGO - İNDİRİM - Çantalar - DERİ GÖRÜNÜMLÜ ALIŞVERİŞ ÇANTASI

Bende gidip bu ay aışveriş yapıcam güzel indirim var :ssz:

Tmm mangoyu bende çok severdim ama son 2 yılda kalitesini bozmaya başladı çünkü genişliyo rotayı yükseltiyo sürekli bi sürkülasyon mevcut bu nedenle fiyatlarındada artış var zengin bi kombinasyona sahip ama belli ürünlerinde kaliteyi kaybetmiş vaziyette ankara şubelerinin görselcisi arkadaşım o yüzden bu kdr net konuşuyrm kızlar ;)

bazı ürünlerin kumaş kalitesi çok kötü. ve o kaliteye o fiyat... güzel birşey bulduğum zaman alıyorum. ama mudoyu daha çok seviyorum ben, bir de kotonu

genellikle bershka yı tercih ediyorum ama mangonun elbiselerinin yeride ayrıdır gözümde bkz: $83441457_OW-83650044_02-83620001_02.webp (:

Back
X