- Konu Sahibi mutluolmak
-
hepatit aşılarım var ama kanla bulaşan bir sürü hastalık var.Acaba ben mikrop kapıp kapmadığımı nasıl öğrenebilirim?bencede içini ferah tut arkadaşım ve sana tavsiyem kendine bir manikür seti al. ben öyle yaptım. hem için rahat ediyor. tırnak makasından törpüne kadar kendine ait olsun aletlerin.
İşte öyle oradayken dank etmiyor ki! kafa uff.Canım benimkini de çok kanatıyorlar manikür yaparken şu ana kadar hiç dert etmemiştim sterilize olup olmadığını konuyu okurken dank etti. Bir dahakine kendi malzemelerimi götürmek en iyisi...
iyi yapmışsın ben de bi hevesle yaptırayım dedim merak ediyordum ama sonucunun böyle olacağnı nereden bilebilirdim kiiçin huzursuzsa, bı tahlil yaptır canım.yoksa için içini yiyecek.bu sebepten hiç yaptırmadım dısarda ,enfeksıyon riski var çünkü.manikür seti almıstım,kendım yapıyorum.ama bı set edınıp,kuaföre gıtmekte olabılır.bu arada o cıhazları bozuk,öyley-mıs gıbı kullananlarda var.hıç bı numarası yok yani
Lady evil tereddütlerimi söylemez miyim tabi söyledim.Dedi ki biz manikür setlerini derin ısıda fırına koyuyoruz dedi.Fırını gördüm fırının içinden alıyorlardı aletleri ama elleriyle sıcak olsa nasıl eliyle tutacak dün akşam buraya konuma cevap yazarken kafa dank etti.Ben bunu şehir fırsatı louyor ya groupon oradan aldım.Manikür+tüm vücut+kaş dizaynı 20 tl'ydi fırsatta.Hayatımda ilk defa manikür yaptıracaktım.Oraya giderken hiç bunları düşünmedim.Amma kadına sordum.Dedim bu manikür aletlerini nasıl sterlize ediyorsunuz dedim yaptırmadan önce.Onlar da hem derin ısıda fırına koyuyoruz hem de buhara tututyoruz dedi.Ben kendi manikürümü de biz de bu aletlerle manikürümüzü yapıyoruz dedi.Bir sürü insan bu fırsatı alıp oraya gididyor.Hadi bana bişey olmadı diğer insanların da sağlığıyla oynuyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?