- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
kulandığı aletler için çözümünüz nedir asla asla dışarda maniküre pediküre gitmem
Aletler için steril ısıtma cihazı bulundurmak zorunlu kuaförlerde ama su kabını ciddi ciddi yıkayan yoktur bencede. Plastik koruyucu geçirmeleri lazım her seferinde. Çoğu yer öyle yapıyor.
Kaptan enfeksiyon bulasma ihtimali düşük ama yine de iciniz rahat edecekse götürün. Ya da poset götürebilirsiniz. Ama bence biraz caba gosterin ve kendiniz yapmayi ogrenin. Ilk 3-5 i yamuk olur da sonradan duzelir.kaptan bulasma ihtimalindense kuaforun elinden enfeksiyon bulasma ihtimali daha yuksek çünkü.
Ben de hijyenik sebeplerden oturu sac kesimi dışında kuafore gitmem. Havlularini kullanmamak icin saclarim islak gidiyorum Ankara'nin -36495838 sogugunda
Off evet eldivende giymiyor zaten. Yurume mesafesi oldugu icin iyi olur demistim ama oraya gitmesem mi acaba. Hadi su kabini aldim eldivende giydiremem ya. Fiyati oyle asiri ucuz filanda degil neden bu kadar özensiz anlamadim.
ne demek eldiven yok
gitme orayaCidden giymedi...
gitme orayakendi sağlığını düşünmeyen başkasını hiç düşünmez. aklında kalacağına hiç gitme. başka bir yer daha mı iyi olur acaba?
Off evet eldivende giymiyor zaten. Yurume mesafesi oldugu icin iyi olur demistim ama oraya gitmesem mi acaba. Hadi su kabini aldim eldivende giydiremem ya. Fiyati oyle asiri ucuz filanda degil neden bu kadar özensiz anlamadim.
Olabilir. En dibimde olan kuafor buydu ama az birsey daha uzak olanlara bakacagim bakalim. Ben eldivenden cok posete takilmistim ama demin arkadas elden enfeksiyon kapmanin daha olasi oldugunu soyledi. Bu sefer direk koltuga kurulmayayim bari once bir sorayim eldiven filan kullaniyorlar mi? Nebileyim ben standart saniyordum bu poset vs seylerini, cok fazla kuafor degistirmedim, onlarda da kullaniliyordu.
Evet en doğrusu hatta olması gereken bukendi manikür takımını satın alıp götür bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?