- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
Simdi nerden nasil baslasam bilemiyorum ama ozetleyecek olursak eskiden herseyi konustugum derdimi paylastigim hatta yaninda agladigim insanla artik 2 muhabbet edemiyoruz. Bana karsi cok soguk davraniyor. Sanko ruhsal dengesizligi var gibi artik bulustugumuzda ben bir muhabbet acarsam ilgileniyor muhabbet ediyor. O kadar gezilere gidiyor, aktiviteler yapiyor hic birini benimle paylasmiyor. Oysa ben yasadigim yeni seyleri en ince ayrintisina kadar ona anlatiyorum. Tatile gittigimde telefonumda resimlere bakiyor gösteriyorum bastan sona kadar adeta rapor verir gibi. Ama o? bir yere gidince poposu kalkiyor degil paylasmak benm yanimda adeta suspus kesiliyor böyle yapinca da insan cekiniyor sormaya. Ben yengec burcuyum o basak. 24 yasindayiz. Yurt disinda yasiyoruz. Yollarimiz ayrildi evet okuldu isti suydu buydu derken ama bana karsi cok soguk artik. Suraya gidelim diyorum erteliyor sonra bir bakiyorsun kafa dinleme adi altinda kendisi gitmis tek basina. Sorsan cok stresteyim kafa dinlemem gerekiyordu der. En son ki olayi anlatayim: Ders calismak icin anlastik benim isim cikti yani elimde olmayan nedenlerden dolayi anlastigimiz vakitte gidemedim ama mesajlarimla cok ilgili bir sekilde detay vererek surdayim burdayim su saatte bulusalim filanca yetde diyorum. Cevap yok. Sonra ben anlastigimiz yerdeyim sende gelirsen gel diye msj atiyorum cvp yok. ders calisacagimiz yere gittim oturdum meger buda ordaymiy kuzeniyle beni gormus olmali ki hemen msj atiyo ben ordayim ki bile diye (bulustugumuz yere gelmis bile benden habersiz). Telefonda tam elimde msji görüyorum 2 saniye sonra kendisini görüyorum. Hancer yems gibi oldum.. öyle iste napmaliyim. Sil.e vakti mi geldi arkadasliktan bu kizi?