Manikürden sonra oluşan leke

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
Selam kızlar. İlk defa maniküre gittim biraz da korkuyorum hastalık kapmaktan filan. Şimdi işaret parmağımda tırnağımın kenarında bir kızarıklık oluştu acaba mikrop mu kaptım :KK43: bir hafta oldu gideli?

bir daha giderseniz kendi malzemelerinizi götürmelisiniz bence ne kadar steril olsada ben bundan tarafım geçmiş olsun.

Kendi setini al, manikür yaptıracaksan kendi setinle yaptır. Asla kuaför malzemelerini kullandırma.

Zannımca konunun yeri burası değil.

Şimdi tırnak etim mi şişti demek istiyorsun,bu ve benzeri bir kızarıklık mı? mantar,iltihaplanmaya gidiyorsa enfeksiyon kapmış olabilirsin.

Evet mikrop kapmışsınız. Acilen doktora gidin. Yıllar önce baş parmağımda yaşadım bunu. İhmal ettim. Yıllardır çekiyorum. Tırnağımın şekli bozuldu.

Kendi malzemeleriniz olmadan asla yapmayın. Saç fırçası dahil buna.

teşekkür ederim kızlar, yok o resimdeki gibi değil böyle parmağmn içinde kan toplanmş gibi çok çok küçük bir leke. kanatmıştı da bu parmağımı acaba ondan mı olmuştur? bir de hangi bölüme gideceğim doktora?

teşekkür ederim kızlar, yok o resimdeki gibi değil böyle parmağmn içinde kan toplanmş gibi çok çok küçük bir leke. kanatmıştı da bu parmağımı acaba ondan mı olmuştur? bir de hangi bölüme gideceğim doktora?

Deri ve zührevi hastalıklar, yani Dermatoloji canım:)

X