- 3 Şubat 2018
- 6.636
- 25.385
- 548
- 28
- Konu Sahibi Renkliruyalar88
Durumu iyiyse yüklü nafaka verir olur biter. Küçük çocuk annede kalır. Bahsettiğiniz 4 avukat eşinizin arkadaşları galiba. Kandırmışlar sizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taktiksel yaklasim olarak ne önerirsiniz bu söylediğiniz videolar onunla mi ilgili?4 avukat mı? Ya kadın aldatıyor kocasını, maaşı yok ev hanımı yine de kocasına vermiyorlar yok öyle bir şey. Siz kayıt edin adamı.
Bu adamı ben adam yerine koymam ki bir dünya milyon tane video var en iyisi m Akgül kanalı var YouTubeda açın baştan sona tüm videolarını izleyin. Duygusallıktan uzaklaşmak en iyisi. İyi çok dişli avukat bulun. Taktiksel yaklaşın
Böyle adamlara ölü taklidi yapacaksın ne yaparsa yapsın hiç tepki vermeyin. Zaten saçma sapan biri belliki
İmkanınız varsa destek alın bu süreçte. Çocuk hassas bir konu o yüzden boşanma imkanınız yoksa etkilenmeden kendinizi korumanın bir yolunu bulmalısınız.Onu denemistim ama içten içe sessiz kalmak beni cok etkilemisti. Yine denerim tesekkur ederim
Biz kadınlar olarak çok duygusaliz adil yildirimin manipulatif eş partner videosunu izlemelisinizHaklisiniz onu başarmak en guzel cvp olurdu ama kalbimin kırılmasini ve etkilenmemi önleyebilsem daha güzel olurdu. Tesekkur ederin
Maalesef ters örnekleri çok olduğu icin durmustum. Ama arastiricam tesekkur ederimÇocuğunuz hala küçük. Annenin spesifik kötü bir durumu yoksa çocuk anneye verilir istediği takdirde. Sırf çok zengin diye babaya verildiğini hiç duymadım.
Zaten genel olarak erkekler boşanma aşamasında çocuklarla tehdit ediyorlar ama boşanınca çocuklarını temelli almak isteyen nadir. Çevreden ve forumda hep böyle gördüm.
Bu profildeki bir adam değişmez
Hayir benim akrabalarimdı. Diger ikisi yabanciydi baska sehirdendi hatta tanidik olmasin diye cunku kucuk bi yerde yasiyoruzDurumu iyiyse yüklü nafaka verir olur biter. Küçük çocuk annede kalır. Bahsettiğiniz 4 avukat eşinizin arkadaşları galiba. Kandırmışlar sizi.
Tesekkur ederim izlicem muhakkakBiz kadınlar olarak çok duygusaliz adil yildirimin manipulatif eş partner videosunu izlemelisiniz
Taktiksel yaklasim olarak ne önerirsiniz bu söylediğiniz videolar onunla mi ilgili?
Boşanmayı düşünüyorsanız iyi bir avukat tutun, 7 yaşındaki ilkokul çağında çocuğa en iyi şekilde bakabilecek tek kişi annesidir, çalışmıyosanız işe de girin bu süreçte, kalacak yeriniz de belliyse mümkün değil babaya vermezler. Mahkemede çocuğa da rızası sorulur, annemi istiyorum diyecektir zaten. Böyle bir babayı isteyeceğini sanmıyorum. Baba yüklü nafaka verir o parayla da kızınızın ihtiyaçlarını giderirsiniz.Hayir benim akrabalarimdı. Diger ikisi yabanciydi baska sehirdendi hatta tanidik olmasin diye cunku kucuk bi yerde yasiyoruz
Affedecekseniz bile bence önce iyi bir ders vermelisiniz.Burnu sürtsün.Bi süre size ulasamasin nerede olduğunuzu bilmesin.Surunsun ve öyle affedinHerkese merhaba kızlar. Nereden başlasam bilmiyorum. 11 yıllık evliyim. Genel olarak eşim asla hatasını kabul etmeyen zeytinyaģı gibi üste çıkmaya çalışan biri olmuştur ama artik manipülatif laflarindan ve hakaretlerinden bezdim. Iyice çıkmaza girdim. Günlük rutin konuşmalarda bile aniden bana laf sokup kışkırtır ben "neden bunu dedin durduk yere" diye tepki verince de "delisin manyaksın" tarzı ağır laflarla gülerek karsilik verir. Ben orda sinirden kıpkırmızı olurum bazi saglik sorunlarim var (hepsi stresle cikti) onlar coşar ve bu seferde kendi sebep olduğu saglik sorunlarimla dalga gecer pis pis sırıtarak. Ama sorsan seviyorum derPsikolojik şiddet görmekten çok yoruldum. Ayrilmayi cok teklif ettim ama kızımı almakla tehfit ediyor ve her seferinde bi sekilde konuyu kapatmaya calisiyordu. Artik boğuluyorum. Yok mu bunu yola getirmenin bir yolu? Yaşayanlar varsa neler yaptı? Medenice rutin şeyler konuşamadiğim adamla medenice ayrilamayacagim ve bundan evladim daha cok zarar göreceği icin son care bi fikir almaya geldim. Cevaplarinizi bekliyorum
Okuduğunuz için tesekkur ederim
Bir ara aldim ve bunu bile bana kullanmaya basladi. Hatta terapistim onu cagirdi ama gelmedi. Neden yoksa her haksizliğin gün yüzüne cikmasindan mi korkuyorsun dedim sustu ki bir kere bir psikiyatrist ona firca cekmisti senin gelmen lazim bana diye. Kendisi de huysuzluğunun cekilmezliginin farkinda ama ailesi erkekleri cok yücelten bir yapida her hatasi heo hos gorulmus hep pohpohlanmis boyle barsist bir deliye dönmüş bizim basimiza bela atilmis ne diyimİmkanınız varsa destek alın bu süreçte. Çocuk hassas bir konu o yüzden boşanma imkanınız yoksa etkilenmeden kendinizi korumanın bir yolunu bulmalısınız.
KİMSE SİNANMADİGİ KONUDA AHKAM KESMESİN HAYAT UZUN BU KADAR BUYUKKONUSMAYİNBahane bence
İyi bir hayat standardını mutsuz bir evliliğe yeğliyorsunuz
Bunu yapıyorsanız vala yanılıyorsunuz
Evladınızı sizden alamaz
Tamam tesekkur ederim
Oturun ders gibi dinleyin not alın çalışın
Babam vefat etti. Annem hasta en son uzüntü yasadiğinda neredeyse kaybediyorduk onu ve doktoru cok hassas olmamizi tembihledi. Ablalarim evli her biri baska sehirde kendi dertlerinde. Yani anlayacaginiz yalnizimAileniz yokmu yardimci olamazlarmi annenle bu durumu konus
Allah yardimciniz olsun isiniz zorBabam vefat etti. Annem hasta en son uzüntü yasadiğinda neredeyse kaybediyorduk onu ve doktoru cok hassas olmamizi tembihledi. Ablalarim evli her biri baska sehirde kendi dertlerinde. Yani anlayacaginiz yalnizim![]()
Tesekkur ederimAllah yardimciniz olsun isiniz zor
O zaten küsmeyi cok seven biri aylarca küsebilir. Hep ben yapici olurdum ama artik ben de ellemiyorum konusmuyorum. Kızımı odaya yanima aldim o kizimin odasinda uyuyorBen olsam kusup hic konusmazdim. Ayni evde ama asla muhatap olmadan yasardim. Bosanmak kesin kurtulus ama suan bunu gerceklestiremiyorsaniz kusun. Asla konusmayin sohbet etmeyin arkadas olmayin. Ev cocuk meseleleri disinda hicbir konusmaniz olmasin yatakodanizi ayiririn.