- 29 Mayıs 2022
- 71
- 41
- 18
- Konu Sahibi User00000000
İkili ilişkilerde fazlasıyla manipüle olanınız var mı ? Nasıl kurtuldunuz bu edilgen durumdan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1 yorumları dikkatle bekliyorum.İkili ilişkilerde fazlasıyla manipüle olanınız var mı ? Nasıl kurtuldunuz bu edilgen durumdan?
Günlük hayatta fazlası ile manipüle ile karşı karşıyayız. En basitinden “artık evlensen mi” diyen ailemiz bile bu ufak aslında kötü niyeti olmayan cümlede bizi manipüle ediyordur. En güzel baş etme yöntemi, umursamamak ve gerekiyorsa duymazdan gelmektir. İkili ilişkiden kastınız eğer sevgililik durumu ise, ilişkinizi gözden geçirmektir. Biraz daha konuyu açarsanız daha çok yardımcı olabilirizİkili ilişkilerde fazlasıyla manipüle olanınız var mı ? Nasıl kurtuldunuz bu edilgen durumdan?
İkili ilişkilerde fazlasıyla manipüle olanınız var mı ? Nasıl kurtuldunuz bu edilgen durumdan?
Manipulasyon şimdiki ismi. Önceden gaza ya da dolduruşa getirme denirdi. Ben haksızlığa gelemem. Sadece kendime karşı değil herkese karşı öyleyim ama anladım ki sonu yok.
Cevabı basit aslında dinlemeyeceksiniz, dinlediyseniz de ciddiye almayacaksınız.
Sokrates'in 3 aşama kuralı var. Okuyun isterseniz.
Çok dolduruşa geldim ya hatırlamak bile istemiyorumManipulasyon şimdiki ismi. Önceden gaza ya da dolduruşa getirme denirdi. Ben haksızlığa gelemem. Sadece kendime karşı değil herkese karşı öyleyim ama anladım ki sonu yok.
Cevabı basit aslında dinlemeyeceksiniz, dinlediyseniz de ciddiye almayacaksınız.
Sokrates'in 3 aşama kuralı var. Okuyun isterseniz.
Çok dolduruşa geldim ya hatırlamak bile istemiyorum
Yüzleşmek en iyi tedavi ve ben yüzleşmek istiyorum artıkİşte o nokta da sorun sizde (ve bende de elbette)
Kişiler sizi kolayca yönlendirememeli.
Çok sevdiğim bir dostum bana "her ne olursa olsun sinirle, dolduruşla, başkasının lafıyla harekete geçme. Bir gece üstüne yat (bir gün geçsin) sonra yap ne yapacaksan" dedi.
Ani tepkiler sonra üzüntü veriyor.
Yüzleşmek en iyi tedavi ve ben yüzleşmek istiyorum artık
Fazla samimiyet kurduğun her insan genelde bunu yaparİkili ilişkilerde fazlasıyla manipüle olanınız var mı ? Nasıl kurtuldunuz bu edilgen durumdan?