Manisa///45

• Konu Sahibi Konu Sahibi ramona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben manisalı değilim ama ağıustoa ayında manisaya geldik tainen 6 yıl buradayım süper şehir burası buluşmak iteyen varsa okeyyyyyyy

bende manisa merkezdeyim böyle bi konun açılmış olması hoşuma gitti valla.

çarşı içi canım senin arkadaşın kimdi azıcık anlat bakalım belki bi yardımım olabilir ama belki tanıyosam eğer

şekerim manisalılar kayıp kimse görünmüyo ortada bursalılar buluşmuş ne güzel.

şanlıyız mutluyuz işte tarzanlı manisalıyız!işte geldim burdayım.manisalıyım gururluyum.nasılsınız hemşerilerim?öpüyorum hepinizi...

layla41 eğer arkadaşın bayan olsaydı yardımcı olabilirdim ama erkek miş o yüzden bişey yapamam. bende zaten buraya evlendim dışardan geldim pek tanıdığım yok zaten. dediğim gibi bayan olsaydı eğer yardımcı olabilirdim

ben manisada merkez de oturuyorum kimse yok muuuuuuuuuuu

yakamaz, bende manisa merkezde oturuyorum..sultan camiinin karşısında..sen hangi mahalledesin...ama kışı izmirde oğlumla geçiriyorum..nisan sonu allah izin verirse manisadayım ve manisayı çok özledim...

yakamaz, bende manisa merkezde oturuyorum..sultan camiinin karşısında..sen hangi mahalledesin...ama kışı izmirde oğlumla geçiriyorum..nisan sonu allah izin verirse manisadayım ve manisayı çok özledim...

fatmasel ben şu an manisa dışında yaşıyorum ama annemler manisa da .Annemin evide sultan camii nin bir sokak arkasında .Yazları izine geliyorum çok özledim oraları herkese sevgileer

Manisa merkez doğumluyum. Üniversite için Ankaraya gelene ve burada evlenene dek Manisada yaşadım.
Yaşasın Manisa! Yaşasın Ege! Senin gibisi yok..

ya arkadaşlar sevgili manisalılar neden buluşmuyoruz biz ya yine kimseler yok ortaliktaaa.

Buralardayızda kimiimz çalışıyor mesala ben naısl buluşucaz

Ben manisayı özledim hem de cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…