Manisa///45

• Konu Sahibi Konu Sahibi ramona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlar ben İstanbulda oturuyorum ama tam 16 yılım manisa Somada geçti. Ucundan azıcık Somalı sayılırım değil mi. İlk orta ve liseyi somada okudum. Manisa deyince dayanamayıp bende katılmak istedim.:sm_cool:

bende manisalıyım 5 yıl oldu izmir karşıyakada oturuyoruz manisayıda burayıda çok seviyorum

manisalılar hiç toplanmadımı merak ettim
toplanırsanız bende gelirim

Selammmmmmmmmm Bir Tane De Burda Varrrr

Doğma Büyüme Manisaliyim Bende şekerlerrrrrr......

Selamm bende doğma büyüme Salihliliyim
Baska Sallihliden olan var mı.

merhaba kızlar ben de doğma byüme manisa akhisarlıyım. ama bir yıldır bursadayım. eşim bursalı.. çok özledim çoooook

slm bende doğma büyüme turgutlu luyum...

herkese slmlarrrr....bende doğma büyüme manisalıyım.tanışalım bari yaaa.belki birbirimizi yolda görüyoruz ama tanımıyoruz........

ben bu yaz inşallah akhisara yerleşeceğim.yokmu aranızda akhisarlı olanlülülülülülülülülülülülü

merhaba arkadaşlar..22yıldır manisada yaşıyorum...tayinle gelmiştik emekli oluncada temelli buraya yerleştik..manisayı çok seviyorum ve memleketim olarak kabul ediyorum..ben yeni üye oldum kk ne..herkese selamlar ve iyi bayramlar..

bende manisalıyım 8 yıldır eşimin mesleği dolayısıyla manisa dışındayım Manisayı çok özlüyorum herkese selam

Doğma büyüme Salihliliyimmn
Salihliden selamlarr:)

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

Manisa dan ses çıkmıyor??? Ne zaman buluşuyoruz arkadaşlar???

merhaba ben de Manisa-Soma'da ikamet ediyorum...:teytey:

Ben de Soma'dan...Belkide tanışıyoruz...............

Back
X