2.Aşılama da olmadı.Son kez devlette 1 hakkımız var tüp bebek onu da 2-3 ay sonra düşünüyoruz.Eda selam, naptın ne dedi burcu hoca? bende pazartesi günü gittim, önümüzdeki ay aşılamaya tedavisine başlayacağız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.Aşılama da olmadı.Son kez devlette 1 hakkımız var tüp bebek onu da 2-3 ay sonra düşünüyoruz.Eda selam, naptın ne dedi burcu hoca? bende pazartesi günü gittim, önümüzdeki ay aşılamaya tedavisine başlayacağız.
bu sefer olur inşallah , stres yapma dualarım seninle2.Aşılama da olmadı.Son kez devlette 1 hakkımız var tüp bebek onu da 2-3 ay sonra düşünüyoruz.
Teşekkür ederimbu sefer olur inşallah , stres yapma dualarım seninle![]()
Merhaba sigorta destegiyle mi 244 tl acabaHSG'yi adet bitiminin 3. günü çektiler bana. Adetinin ikinci günü aç karnına gidersen tüm tahlillerini yapar . instagram sayfasında randevu için telefon numarası var . muayene ücreti 244 tl
Merhaba burcu hocanın sigortalı ücreti mi 244 tl acaba sigortasız fiyatı biliyor musunuzEda selam, naptın ne dedi burcu hoca? bende pazartesi günü gittim, önümüzdeki ay aşılamaya tedavisine başlayacağız.
Merhaba burcu hocanın siğortalı ücreti mi 244 tl acabaBende Burcu hanımda 3 defa aşılama bir tüp bebek yaptırdım. Olumsuz oldu malesef. Önümüzdeki aylarda ikinci tup bebek için tedaviye baslayagiz. Tabi ilaçları bulabilirsek en son hic bir yerde yoktu.
Bizim sağlık sigortamız var muayene ücreti 244 tl veriyoruz olmayanlarda değişiyor mu bir bilgim yokMerhaba burcu hocanın siğortalı ücreti mi 244 tl acaba
evet, sigortanız varsa 244 TLydi eylül ayında en son :)Merhaba sigorta destegiyle mi 244 tl acaba
Tamam teşekkür ederim cevap içinevet, sigortanız varsa 244 TLydi eylül ayında en son :)